De week in foto’s #80

Wist je dat ik heel erg van eten houd? Niet? Dan zul je dat vandaag in deze De week in foto’s #80 wel gaan zien =). Ook maakte ik afgelopen week een enorme blunder én mocht ik weer naar de Schrijversacademie. Laten we gaan kijken naar de foto’s.

Vorige week zondag stond in het teken van regen en wind. Luna en ik hebben dus lekker op de bank een boekje gelezen. Klik op de foto om mijn recensie van De som van jou en mij te lezen.
Eten! Al weken had ik zin in een pasteitje met champignonragout. Niemand deelde deze wens met mij, dus toen heb ik het maar voor mezelf gemaakt.
Goedemorgen! Op maandag begon er weer een nieuwe werkweek. Het is zo fijn dat het 's ochtends al wat vroeger licht is ( en's avonds langer licht vind ik ook fijn).
Tijdens alle besprekingen door had ik gelukkig tijd om Kjeld Nuis naar goud te zien rijden. Wat doen we het weer goed op de Winterspelen.
Ik was mijn eten vergeten mee naar het werk te nemen, dus ik kocht een broodje in de kantine. Dit broodje kruidenkaas met zalm smaakte erg goed.
Kroeltijd!
Op woensdag ging ik met mijn schoonvader lunchen, maar we waren de autosleutel kwijt. We vonden de sleutel terug in de auto en zo had hij heel de nacht buiten gestaan. Oeps, mijn fout!
En de accu was ook nog eens leeg... zucht!
Uiteindelijk hebben we een rondje Intratuin gedaan en heerlijk gegeten. Ik had een groenteomelet met tomatensaus en een warme chocolademelk met slagroom.
De buit: een nieuwe pannenkoekenplant, kaarsjes van Yankee Candle, gras voor de kat, een knaagbuis voor de konijnen en een bloemetje voor mijn vriendinnetje Sjeel.
We moeten nog een maandje geduld hebben, maar de nieuwe Formule 1 wagen van Red Bull werd deze week gepresenteerd. Ik kan niet wachten op 20 maart!
Hiep, hiep, hoera!! Papa was jarig en werd 68 jaar. Mike en ik gingen langs om te eten en het alvast te vieren.
In de auto onderweg naar Utrecht, want het was weer tijd voor een les bij de Schrijversacademie. De eerste les van de laatste module alweer. Het gaat veel te snel zo.
Ik was ruim op tijd in Utrecht, dus ik heb wat gegeten en gedronken, terwijl ik ondertussen nog even lekker kon lezen.

Dit was De week in foto’s #80 voor deze week. 

Komende week staan de rapportvergaderingen op de planning, maar ook de digitale Open Dag. Vrijdagavond om 20:00u kan je me opvegen, denk ik. Ook kan ik aan de slag met de laatste module van de Schrijversacademie en dat wordt heel pittig (maar wel leuk).

Ik hoop dat je leuke dingen op de planning hebt staan. Maak er een mooie week van.

Liefs!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon PF

Hoi! Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com: mijn lievelingsplekje op het internet. Ik schrijf graag en veel en deel dat graag met de rest van de wereld. Hier vind je recensies over boeken, reviews over producten, persoonlijke artikelen en leuke verhalen. Er staan ondertussen al meer dan 500 artikelen online, dus neem vooral een kijkje. Veel plezier!

Liefs!

Advertentie
GezondheidGezondheid
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.