De week in foto’s #103

Joehoeee, de vakantie is begonnen! Afgelopen maandag en dinsdag heb ik nog moeten werken, maar woensdag was het dan eindelijk vakantie. Ik moet er altijd even in komen, dus op sommige dagen was ik niet te genieten. Gelukkig gaat het nu al een stuk beter. Kijk je mee naar De week in foto’s #103?

De zondagochtend begon gezellig met Judith. Voor het eerst in jaren zijn we samen gaan hardlopen. Mijn rode hoofd laat zien dat het een pittig rondje was voor mij.
Daarna was het tijd voor de diertjes. Beertje lag er zo mooi bij dat hij verplicht op de foto moest. Wat een knapperd he?
No Make-Up Tag
Na het harde werken heb ik lekker mijn haar gewassen en mijn krullen tot leven gebracht. Klaar voor de Grand prix van Frankrijk.
En natuurlijk kan er maar één winnaar zijn (wel met een beetje geluk).
Op maandag was ik vooral heel erg chagrijnig en heb ik geen foto's gemaakt. Op dinsdag wel, want het dreamteam kwam voor de laatste keer samen dit schooljaar. We hadden een lunch, een vergadering en een diner met de directie.
Tussendoor genieten van het weer en de beentjes even strekken in Oosterhout.
Vakantie! De vakantie begint met een rondje hardlopen.
Samen mijn mijn schoonvader ben ik even bij de Intratuin in Halsteren geweest en bij de pluktuin in Steenbergen. Ik heb zonnebloemen en dahlia's meegenomen.
Op donderdag gingen Vera en ik een dagje op avontuur op de scooter.
Onze eerste stop was bij de Krammersluizen. Hier stonden we op de uitkijktoren.
Say cheese!
Na een heerlijke lunch aan het Grevelingenmeer zijn we doorgereden naar Zierikzee. Daisy mocht even uitrusten en wij hebben lekker op het terras gezeten.
Het was gezellig druk in Zierikzee en ik vind het altijd leuk om hier rond te lopen. Rond een uur of vier zijn we weer terug naar huis gegaan. Het was een erg fijne dag.
Ook vrijdagochtend begon met een half uurtje hardlopen. Het was warm en mijn les was erg pittig, maar het gaat echt goed.
's Middags ben ik aan de slag gegaan met mijn nagels. Eerst alles eraf halen...
... om er daarna weer een nieuw kleurtje op te doen. Ik ben aan het experimenteren met dip powder nagels en tot nu toe bevalt het heel goed. Ik gebruik de producten van Miss Jules. Aanrader!
Ondertussen vond mijn schoonvader een musje. Hij/zij was aan het oefenen met vliegen, maar het was waarschijnlijk iets te warm.
Dit is het eerste tomaatje van het jaar. Ik vraag me af of dit ook het laatste tomaatje zal zijn, want het gaat nog niet heel goed met onze tomatenplant.
Op zaterdag gingen Mike en ik richting Zeeland om te lunchen en om het begin van onze vakantie te vieren. We zijn ook heel even op het strand geweest. De rest van de dag hebben we niet zo heel veel meer gedaan.

Dit was De week in foto’s #103. Ik hoop dat je er weer van genoten hebt. 

Voor de komende week hebben we nog niet heel veel plannen, maar we willen in ieder geval verder met de tuin. Ik hoop ook mijn rolschaatsen weer eens aan te kunnen doen.

Heb jij leuke plannen? Geniet er in ieder geval met volle teugen van je week.

Liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Wat leuk dat je op mijn site Gewoon Iloon bent beland. Hier vind je elke woensdag, vrijdag en zondag om 07:00 uur een nieuw artikel. Ik schrijf over boeken, beauty, reizen, lifestyle en over mijn persoonlijke leven. Neem vooral een kijkje en een reactie achterlaten mag altijd natuurlijk 😊.

Liefs!

Meer over mij?
Tag Cloud
Samenwerken?

Als blogger ben ik altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Wil jij samen met mij aan de slag? Mail dan naar info@gewooniloon.com of klik hier.

Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.