Mijn favorieten van juli 2022

We zitten alweer in augustus, maar vandaag blik ik nog even terug op de maand juli, want ik heb mijn favorieten van juli 2022 nog niet met je gedeeld. Juli was een heerlijke maand en ik heb ontzettend veel fijne herinneringen gemaakt. Lees en kijk je mee? 

Favoriete boek

Perfecte misdaad - Helen Fields - AmboAnthos

In de maand juli las ik vier boeken en drie boeken vond ik echt heel goed: Eens in je leven van Marijke Vos, Perfecte misdaad en Perfecte moord van Helen Fields.

Zoals je waarschijnlijk wel weet, ben ik groot fan van de boeken van Helen Fields en vind ik de Callanach-serie fantastisch. Perfecte misdaad staat hierboven op de foto, omdat ik dit deel echt het einde vond. Wat een boek. Helaas komt het volgende deel pas in 2023 uit, dus voorlopig is het even klaar met Luc en Ava.

Favoriete bezigheid

28.22.10

Vijf jaar geleden liep ik nog een halve marathon, maar daarna heb ik mijn hardloopschoenen aan de wilgen gehangen. Opeens was ik er klaar mee en kon ik nergens meer motivatie vinden om het hardlopen weer op te pakken. 

Begin juni kreeg ik weer wat kriebels en heb ik de app van Evy Gruyaert op mijn telefoon gezet en ben ik voorzichtig begonnen. Ondertussen heb ik er weer veel plezier in en begin ik mijn conditie weer een beetje terug te krijgen. Op naar de eerste vijf kilometer!

Favoriete dag

Adele - Hyde Park - 2022

Op 1 juli werd ik wakker in een hotel in Londen, want Andrea en ik gingen die dag naar het concert van Adele. Ik kan niet beschrijven hoe goed dit concert was en hoe ongelooflijk ik ervan genoten heb. Het was meer dan fantastisch. Het hele weekend was magisch en elke keer als ik aan dit weekend denk dan krijg ik een lach op mijn gezicht. 

Er staat een dagboek van Londen online. Klik hier!

3.14

Favoriete foto

28.22.7

Er staan een hoop leuke foto’s van juli op mijn telefoon, want het was een heerlijke maand. In Londen hebben Andrea en ik leuke foto’s gemaakt, ik ben met Miek naar Ed Sheeran geweest waar ik mooie/leuke foto’s heb gemaakt… kiezen is best lastig. 

Toch kies ik voor de foto hierboven, omdat dit de vakantie van 2022 laat zien: in en om het huis, lekker op de scooter weg en veel samen met mijn lief. Ondanks dat ik toch wel baal dat we niet weggaan, word ik van deze foto erg vrolijk.

Favoriete artikel

Londen 1.5

Daar zijn we weer. Ik vond het heel leuk om de dagboeken van Londen te maken en te schrijven, dus dat zijn absoluut mijn favoriete artikelen van de maand. 

Klik hier =)!

Favoriete aankoop

27.22.11
27.22.10

Zijn dit aankopen? Misschien niet, maar ik heb er geld voor betaald én ben er super blij mee: mijn twee nieuwe tatoeages. 

Na maanden geduld hebben, was het 13 juli eindelijk tijd voor mijn nieuwe tatoeages. Op de eerste foto zie je de coördinaten van mijn favoriete plekje in New York staan en op de tweede foto zie je een A en een M staan. De A staat voor mijn vader en mijn broer en de M staat voor mijn moeder en Mike. 

Ondertussen ben ik drie weken verder en zijn ze zo goed als genezen. Ik moet de zon nog een beetje vermijden en dat is best wel lastig met al dit mooie weer. Ik ben er enorm blij mee!

Dit waren mijn favorieten van juli 2022. Juli was een heerlijke maand en ik kijk er met veel plezier op terug. 

Augustus wordt een stuk rustiger, denk ik. Mike en ik hebben vakantie, maar we blijven thuis. Er moet heel veel gedaan worden in de tuin en daar is ook veel tijd voor nodig. Misschien gaan we later dit jaar nog op vakantie (stiekem hoop ik het wel).

Hoe was jouw maand juli? Heb je er ook zo van kunnen genieten? 

Liefs!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.