De week in foto’s #104

Vorige week zat ik niet helemaal lekker in mijn vel en deze week begon ook nog niet spetterend. Gelukkig gaat het nu een stuk beter en kan ik meer genieten van de vakantie. Hier is De week in foto’s #104.

Zondagochtend heb ik de hokken van de diertjes schoongemaakt en daarna ben ik in de bank gekropen. Ik voelde me niet lekker en had nergens zin in. Gelukkig heb ik wel veel kunnen lezen.
Dinsdag kwam ik weer boven water en ben ik de dag begonnen met een rondje hardlopen. Het schema van Evy begint pittig te worden.
Nadat ik had geholpen in de tuin, was het tijd voor mijn blog. Ook probeer ik Pinterest weer wat nieuw leven in te blazen, maar dat blijft toch lastig. Ik werk nu met het programma Tailwind om mijn pins in te plannen. Ik ben weer benieuwd.
Vanwege het (ver)bouwen van ons huis hebben wij al heel lang twee zeecontainers in de tuin staan. Volgende week worden deze containers weggehaald, dus ze moeten leeggemaakt worden. Er komen veel leuke dingen tevoorschijn, zoals deze borden die wij hebben gebruikt voor onze bruiloft.
Op woensdag was ik aan de wandel in Steenbergen. Even boodschappen doen en een bezoekje brengen aan de osteopaat.
's Avonds zijn we gaan eten bij mijn ouders en namen we de kinderen van mijn broer en schoonzus mee. Ze kwamen logeren. Omdat het heel lang warm bleef, zijn we lekker gaan zwemmen bij de Grevelingen. Luna was ook mee.
Uitgeput. Luna durft niet te zwemmen, maar we proberen het haar wel te leren. Tot op heden hebben wij geen succes helaas.
De week in foto's #104
Het zijn de kleine dingen in het leven die zo mooi kunnen zijn...
Donderdagochtend om elf uur zaten de kids al in de jacuzzi. Ze hebben dit bijna heel de dag volgehouden.
Al wilden ze ook graag achter op de scooter. Tante Ilona vindt dat helemaal niet erg natuurlijk.
Broem, broem, broemmm...
En de mannen maar werken. Mike haalde de laatste kasten uit de container en nu zijn ze leeg. Wat zal het een raar zicht zijn als ze allebei weg zijn. Hopelijk kan ik dat volgende week laten zien.
Ook werden er spelletjes gespeeld. Ik had niet mijn beste dag vrijdag, want ik heb alle spellen verloren.
Op zaterdag heb ik maar een foto gemaakt en dat was om 07:00u tijdens het hardlopen. Niemand buiten, behalve de vogeltjes, de haasjes en het zonnetje. Wat een mooie start van de dag.

De rest van de zaterdag heb ik gepoetst, gestofzuigd, gedweild en de was gedaan. De kinderen zijn weer weg en het huisje is weer aan kant. 

De temperaturen voor komende week rijzen de pan uit, dus ik hoop daar van te kunnen genieten. Er staat heel weinig op de planning, maar ik hoop dat we flinke stappen kunnen maken in de tuin. Volgende week deel ik de resultaten natuurlijk.

Ik wens je een fijne week toe. 

Liefs!

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com.  Mijn naam is Ilona en ik blog ondertussen alweer drie jaar. Ik ben begonnen met een blog over boeken, maar tegenwoordig schrijf ik over alles wat ik graag met je wil delen (en dat is stiekem best veel). Veel lees- en kijkplezier!

Liefs!

Samenwerken?

Ben jij op zoek naar een leuke samenwerking? Stuur een mailtje naar samenwerken@gewooniloon.com en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Advertentie
Mode 2023Mode 2023
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.