Review: De scheermesjes van Hey Estrid

Scheren, ik vind het altijd maar een gedoe. Jarenlang heb ik de duurdere scheermesjes van de drogist gebruikt en daarna ben ik een tijdje overgestapt op wegwerpmesjes. Tussendoor ben ik bezig geweest met harsen en epileren, maar ik kom altijd weer terug bij een gewoon scheermesje. Pas geleden ben ik overgegaan op de scheermesjes van Hey Estrid en daar zit een abonnement bij. Is dit de (scheer)toekomst? 

Scheermesjes van Estrid - UA

Scheermesjes van Hey Estrid, waarom?

Bij Estrid willen ze geen verschil meer maken tussen scheermesjes voor vrouwen en mannen; niet in de kwaliteit, maar ook niet in de prijs.  Vrouwen betalen bijvoorbeeld al snel veel meer voor een goed scheermesje dan mannen.

Het handvat is van staal en voelt dus erg stevig aan. Het scheermes heeft vijf vlijmscherpe mesjes voor een gladde en zachte huid.  Daarnaast zijn er verschillende soorten kleuren waar ik persoonlijk heel blij van word.

Scheermesje + holder Estrid

Een abonnement op scheermesjes?

Je hebt bij Estrid de keuze om een abonnement af te sluiten of om eenmalig een scheermesje te kopen. Je hoeft dus nergens aan vast te zitten als je dat niet wil.

Als je kiest voor een eenmalige aankoop, betaal je €14,95. Je krijgt dan het handvat in je eigen gekozen kleur, twee scheermesjes en een holder. Met de holder kan je je scheermesje ergens in de badkamer plaatsen.

Een abonnement kost €9,95 en je bepaalt zelf hoe vaak je nieuwe scheermesjes wilt ontvangen. Ik heb ervoor gekozen om om de maand nieuwe scheermesjes te ontvangen, dus ik betaal dan om de maand €9,95. Ik krijg dan vier nieuwe mesjes opgestuurd. 

Post!

Ik kan enorm genieten van pakketjes die leuk ingepakt zijn en dit doen ze erg goed bij Hey Estrid. Wat een feestje om dit product uit te mogen pakken. 

Doos Estrid scheermesjes
Zo kwam het pakketje uit de brievenbus.
Binnenkant doos Estrid
In het pakketje kom je eerst een leuke tekst tegen en een stickervel. Daarna mag je weer een pakketje openen.
Holder Estrid
Alles is apart verpakt en ook hier is aandacht aan besteed. De holder zat in dit zakje en ik vind de tekst hilarisch.

Mijn ervaring tot nu toe?

Ondertussen heb ik het eerste scheermesje meerdere keren gebruikt en ik ben best wel verrast. Het handvat is stevig en houdt goed vast en het scheermesje is inderdaad heel erg scherp, maar ook soepel. Hij glijdt vanzelf over mijn huid en neemt alle haartjes met gemak mee. Het doet wat het moet doen en dat doet het mesje beter dan dat ik gewend ben. Scheren wordt zo makkelijker en zelfs een beetje leuker. 

Mesjes Estrid

Over het abonnement kan ik nog niet zoveel zeggen, omdat ik mijn nieuwe mesjes pas in september krijg. Ik ben nu al wel van mening dat ik veel goedkoper uit zal zijn met dit abonnement dan met de duurdere mesjes bij een drogisterij. Daarnaast zal ik nu veel sneller mijn mesjes vervangen dan voorheen en dat vindt mijn huid vast erg fijn.

Klik hier voor mijn informatie over Estrid.

Tot op heden ben ik erg te spreken over de scheermesjes van Estrid en over hun manier van werken. Ze hebben bij Hey Estrid veel aandacht gestopt in hun product en dat merk je als klant. Daarnaast zijn alle producten 100% vegan. De scheermesjes werken goed én zien er ook nog eens leuk uit. Is dit iets voor jou misschien?

Liefs!

P.S. Ik heb dit abonnement zelf aangeschaft en heb geen samenwerking met Estrid. Mijn review is 100% eerlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.