De week in foto’s #106

Hé, leuk dat je komt kijken bij De week in foto’s #106. Deze week wat minder foto’s, omdat ik mijn telefoon af en toe even aan de kant heb gegooid. Soms is dat lekker om te doen. Mijn week was rustig en fijn. Kijk je mee?

De week in foto's #106
Deze tomaat loopt tegenwoordig op zondagochtend door de weilanden. Na een rondje hardlopen heb ik altijd een enorm rood hoofd en ik heb geen idee waarom. Stom, maar het is niet anders.
De rest van de dag zag er ongeveer zo uit. Even niets doen is soms erg goed voor je.
Op maandagochtend ben ik met mama naar het ziekenhuis geweest. Ze heeft haar arm gebroken en ze had een controle. Het zag er goed uit, dus we hopen dat ze over drie weken uit het gips mag.
's Middags ben ik met Mike naar de Intratuin in Halsteren geweest, want we moesten een net hebben voor over het kippenhok. We hebben gelijk maar even geluncht samen.
Hé, daar is mijn rode hoofd weer samen met Juud deze keer. We volgen een heel ander loopschema, dus lopen helemaal niet samen. Na het lopen hebben we lekker bijgekletst.
Tip, tip tip! Ik lees op dit moment het boek Manifesteren kun je leren van Willemijn Welten en ik ben fan. Binnenkort volgt mijn recensie natuurlijk.
Even tijd voor mij. Maskertje op mijn gezicht en in mijn haar, muziek op standje honderd en even geen andere prikkels. Helaas ben ik 's avonds vergeten een foto te maken. We hadden een gezellige avond met mijn ouders en opa van 95. Zo bijzonder.
Op donderdag kwam deze leukerd langs en zijn we een stukje gaan wandelen (lees zeven kilometer).
We zijn naar de plek gelopen waar Mike en ik zijn getrouwd. Een van mijn lievelingsplekjes bij ons in de buurt.
Bij Douglas bestelde ik nieuwe producten voor mijn gezichtsverzorging. Het wordt tijd om mijn rimpels eens aan te pakken 😜. Ik koos voor producten van het merk The Ordinary, omdat ik daar veel goeds over heb gelezen. Ik zal je op de hoogte houden natuurlijk.
Vrijdagochtend heb ik eerst in de tuin gewerkt, maar toen begon het te regenen. 's Middags ben ik met mijn boek op de bank gekropen.
's Avonds aten we sushi. We hadden veel te veel, dus we hebben uiteindelijk twee dagen sushi gegeten.
De kippen- en konijnenren is af en ik ben er enorm blij mee. Naast nieuw hekwerk, zit er nu een fatsoenlijke deur met slot op en we hebben gaas onder het hok gelegd, zodat de konijnen niet meer weg kunnen. Nu zitten onze diertjes echt veilig en dat vind ik erg fijn.

Dat was De week in foto’s #106 en ik hoop dat je er van genoten hebt. 

Komende week is mijn laatste volle week vakantie, dus daar ga ik extra hard van genieten. We gaan nog even knallen in de tuin, maar hebben ook nog een leuk uitje op de planning staan. Het wordt mooi weer, dus misschien gaan we ook nog een dagje naar het strand. We zien het wel.

Maak jij er ook een leuke week van? 

Liefs!

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Wat leuk dat je op mijn site Gewoon Iloon bent beland. Hier vind je elke woensdag, vrijdag en zondag om 07:00 uur een nieuw artikel. Ik schrijf over boeken, rolschaatsen, reizen, lifestyle en over mijn persoonlijke leven. Neem vooral een kijkje en een reactie achterlaten mag altijd natuurlijk 😊.

Liefs!

Meer over mij?
Tag Cloud
Samenwerken?

Als blogger ben ik altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Wil jij samen met mij aan de slag? Mail dan naar info@gewooniloon.com of klik hier.

Recente berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.