De week in foto’s #107

Het zit er bijna op. De zomervakantie van 2022 komt nu toch echt wel aan zijn eind helaas. Afgelopen week was mijn laatste volle week vrij en komende woensdag starten we het nieuwe schooljaar op. Voordat we daar aan gaan denken, heb ik hier De week in foto’s #107 voor je. Veel kijk- en leesplezier!

Hardlopen vind ik makkelijker als mijn dagen gestructureerd zijn, dus ik ging met weinig motivatie naar buiten zondagochtend. Eenmaal bezig dan vind ik het lopen heerlijk.
Ik heb koffie nog nooit lekker gevonden, maar geef mij deze Chilled Coffee van Starbucks en ik ben gelukkig.
Het was afgelopen week heerlijk weer, dus ik ben veel buiten geweest. Ik ga het buitenleven toch wel erg missen als ik weer moet gaan werken.
Een beetje verdrietig nieuws ook, want we vonden dit vogeltje levenloos op de stoel. Wat een knapperd he? Hij/zij is waarschijnlijk tegen het raam gevlogen 😔.
Het was de week van Coldplay. Half juli 2023 komen ze naar Nederland en daar willen we natuurlijk graag bij zijn. Op dinsdag zat ik er helemaal klaar voor, want bij Ziggo/Vodafone kon je eerder kaarten kopen. Wat een fiasco was dat. Ik heb drie uur naar mijn scherm gestaard, maar het is helaas niet gelukt.
Woensdag hadden we een uitje, want mijn schoonzusje en haar zoon kregen van ons een fotoshoot. We gingen wat drinken bij Koffie bij Teun in Breda en Mike kreeg zo zijn cappuccino. Een klein cadeautje.
We hadden de fotoshoot gepland bij Shoots & More in Breda. Het was heel leuk en de foto's zijn prachtig geworden. Ik hoop er volgende week iets van te kunnen laten zien.
Ondertussen zat Andrea klaar om alsnog kaarten voor Coldplay te bemachtigen en dat is natuurlijk gelukt (zij is hier echt goed in). 15 juli zitten wij in de Johan Cruijff ArenA.
Na vier weken klussen werd het tijd om toch nog snel een dagje op pad te gaan met Mike. We zijn gaan winkelen in de Mall of The Netherlands.
Blije gezichten na een een lange dag geld uitgeven.
favorieten van augustus 2022
We zijn allebei goed geslaagd. Ik heb twee jurkjes, twee shirtjes, drie geurtjes van Victoria's Secret, een wenkbrauwpotlood en, mijn favoriet, een jumpsuit. Ik kan er weer even tegenaan.
Op zaterdagochtend moest ik mezelf weer uit bed slepen om te gaan lopen. Het ging super goed en het was heerlijk (zucht).
Eindelijk! Het heeft een eeuwigheid geduurd, maar het eerste tomaatje wordt rood. Nu de rest nog...
Mike nam mij mee naar de lokale boekwinkel en dat gaat altijd mis. Augustus is het nieuwste boek van J.D. Barker en bestaat uit bijna 700 pagina's. Ik kan niet wachten om te starten.

Dit was ‘m weer: De week in foto’s #107. Op naar een nieuwe week. 

Komende week ga ik extra genieten van de laatste twee vrije dagen en daarna gaan we het schooljaar langzaam opstarten. Die dagen zitten alweer vol met borrels, lunchafspraken en vergaderingen. Gelukkig staan er ook nog wat leuke plannen op de agenda. Zie ik je volgende week?

Liefs!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com.  Mijn naam is Ilona en ik blog ondertussen alweer drie jaar. Ik ben begonnen met een blog over boeken, maar tegenwoordig schrijf ik over alles wat ik graag met je wil delen (en dat is stiekem best veel). Veel lees- en kijkplezier!

Liefs!

Samenwerken?

Ben jij op zoek naar een leuke samenwerking? Stuur een mailtje naar samenwerken@gewooniloon.com en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Advertentie
Sint 2023Sint 2023
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.