De week in foto’s #110

Afgelopen week had ik helaas meer minder goede dagen dan goede dagen. Dat betekent dat ik nog meer rust moet nemen en laat ik dat nou net erg lastig vinden. Ik ga het wel doen, want ik wil beter worden. Kom, ik stop met zeuren en neem je mee naar De week in foto’s #110.

Op zondagochtend had ik geen hulp tijdens het schoonmaken van de hokken. Familie Knijn was nog een beetje lui namelijk.
Mike en zijn vader waren ondertussen druk bezig met de tuin. Er gebeurt veel en elke dag wordt de tuin een beetje mooier.
Sushi! Op zondagavond aten we sushi en op maandag kon ik er nog een keertje van genieten. Sinds kort bestellen we bij Sushi Eight en het bevalt ons prima.
De week in foto's #110
Goedemorgen!
Dit ziet er misschien niet lekker uit, maar het is een heerlijk gerecht van HelloFresh: Spinazie-kokoscurry met gele rijst.
Joehoeee! Het straatwerk onder de overkapping is klaar en we konden er meteen even van genieten. Ik heb zoveel zin om dit plekje in te gaan richten.
Luna vindt het ook gezellig, want nu kan ze lekker bij de diertjes gaan zitten.
Ik hou zo van de herfst. Deze zwam (?) kwam ik tegen tijdens het wandelen. Ik hoop dat ik me snel beter voel en lekker naar het bos kan met Luna.
Sorry, weer een foto van de tuin... Schoonpaps werkt hard door, zoals je ziet.
Op zaterdagochtend ging Mike weg met de motor en dat zal waarschijnlijk de laatste keer zijn dit jaar. Ik vind het fijn dat hij zo kan genieten van het rijden, maar ben altijd blij als hij weer veilig thuis is.

Op zaterdag had ik niet zo’n goede dag, dus ik heb weinig gedaan en verder geen foto’s gemaakt. Op naar een betere week =).

Liefs!

Dierendag 2022Dierendag 2022

3 reacties

  1. Wat jammer om te lezen dat je veel mindere dagen had. Maar hé, voel je daar niet schuldig om. Je zeurt trouwens helemaal niet. Het is normaal dat je je niet lekker voelt, al hoop ik van harte dat het snel wél beter met je gaat. Knappe verbouwingen in jullie tuin zeg! En wat een gezellige beestenboel is het bij jullie met al die dieren. Ik kan me voorstellen dat je van hen ook veel liefde en genegenheid krijgt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Wat leuk dat je op mijn site Gewoon Iloon bent beland. Hier vind je elke woensdag, vrijdag en zondag om 07:00 uur een nieuw artikel. Ik schrijf over boeken, beauty, reizen, lifestyle en over mijn persoonlijke leven. Neem vooral een kijkje en een reactie achterlaten mag altijd natuurlijk 😊.

Liefs!

Meer over mij?
Tag Cloud
Samenwerken?

Als blogger ben ik altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Wil jij samen met mij aan de slag? Mail dan naar info@gewooniloon.com of klik hier.

Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.