Mijn favorieten van september 2022

September is een heel andere maand geworden dan ik had gedacht en/of gehoopt. Vandaag zit ik al vier weken thuis met een hersenschudding en een whiplash. Er zit vooruitgang in mijn herstel, maar ik ben er helaas nog niet. Sterker nog, ik moet nog meer rust gaan pakken. Ondanks alles heb ik toch geprobeerd om te genieten van de kleine dingen en neem ik je vandaag mee naar mijn favorieten van september 2022.

Favoriete boek

Augustus - J.D. Barker - Boekerij

Je zou denken dat ik heel veel heb kunnen lezen deze maand, maar dat is helemaal niet het geval. Van teveel lezen krijg ik hoofdpijn, dus ook dat moet met mate. Toch heb ik van een boek enorm genoten: Augustus van J.D. Barker. Wat.een.boek! Ik vind dit boek fantastisch. Echt een enorme aanrader voor iedereen die graag thrillers leest. 

Mijn recensie lees je hier!

Favoriete bezigheid

De leukste activiteiten in en om het huis

Ik was zo trots, want ik kon weer bijna vijf kilometer hardlopen. Helaas, ook dat kan op dit moment even niet, maar de osteopaat raadde wel aan om te gaan wandelen. Als het buiten niet regent dan probeer ik te gaan wandelen en stiekem geniet ik er enorm van. Misschien niet hip, maar voor nu is het erg fijn.

Favoriete dag

Een favoriete dag heb ik niet gehad deze maand, maar elke dag dat er post binnenkwam voelde als een dikke knuffel. Ik ben enorm verwend door familie, vrienden en vooral door collega’s. Wat een warmte en wat een liefde. Ook op dit moment komt er af en toe nog een kaartje binnen en dat waardeer ik enorm.

Favoriete foto

favorieten september 2022

Ik probeer heel erg te genieten van de kleine dingen en gelukkig heb ik heel veel diertjes om me heen om mee te kroelen. Dat doe ik veel en vaak. 

favorieten september 2022

Favoriete artikel

Manifesteren kun je leren - Willemijn Welten - Spectrum Boeken

Een blog schrijven moet nu even in etappes en kost veel energie, daarom kies ik voor het artikel dat voor mijn ongeluk online kwam (de ochtend van 2 september): Manifesteren kun je leren. Ik heb dit boek met heel veel plezier gelezen en het artikel ook met veel energie geschreven. Weer een tipje hoor.

Klik hier =)!

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Favoriete aankoop

Shampoo bar Beesha

Zelfs online shoppen heb ik amper gedaan, maar mijn shampoo en conditioner van Beesha waren wel op. Aangezien ik erg tevreden was over deze Curly Girl Proof producten heb ik ze opnieuw besteld. Ik heb hier ook een artikel over geschreven, mocht je benieuwd zijn. 

Dit waren mijn favorieten van september 2022. Een beetje magertjes, maar ik hoop dat je me dat vergeeft. Ik kan ook niet beloven dat oktober beter gaat worden, maar ik hoop het wel.

Heb jij een fijne maand gehad en leuke dingen beleeft? Laat vooral een berichtje achter bij de reacties. 

Liefs!

5 reacties

  1. Wat erg dat je al vier weken thuis zit met een hersenschudding en whiplash. Ik wens je veel beterschap! Ondanks dat je thuis zit, heb je toch leuke favorieten hoor. Wat lief dat er zoveel post binnenkwam. En kroelen met diertjes lijkt me ook heel fijn als je je niet lekker voelt.

  2. Je flatlay met boek is mooi! EN die konijntjes wil ik ook wel eens knuffelen mar wat erg whiplash is niet zomaar iets, heb je je verzekering al gebeld? Er zijn vergoedingen waar je recht op hebt. En ook laat je auto nakijken, je auto kan op het ooh niets hebben maar opnieuw uitgelijnd moeten worden. Veel sterkte en ik hoop dat je je snel beter voelt.

    1. Dankjewel! Mijn auto mag komende maandag naar de garage en wordt dan gerepareerd. Dankjewel voor je compliment! Ik vind het zo leuk om foto’s te maken in herfstsferen.

  3. Wandelen is in mijn omgeving volgens mij erg hip juist. Als ik ga lopen met mijn wandelgroepje komen we ook veel wandelaars en wandelgroepjes tegen! Niks mis mee dus. Maar wel vervelend dat je nu niet kunt hardlopen door je hersenschudding en whiplash. Hopelijk gaat het snel beter met je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.