De week in foto’s #111

Het is weer zondag en dat betekent dat het tijd is voor De week in foto’s #111. Een week met veel mooi weer, veel rust en eindelijk het gevoel dat ik me langzaamaan beter begint te voelen. Ik kan nu accepteren dat het is zoals het is en dat geeft rust. Laat ik dat nou net nodig hebben…

Ik wil al een tijdje een minibieb, maar het is er nog niet van gekomen. Nu zit ik thuis en moet ik mijn dagen zien te vullen zonder beeldscherm, dus we hebben hout gehaald. Nee, ik ben niet aan het timmeren gegaan, maar mijn schoonpaps wel =).
De week in foto's #111
Elke dag lig ik een paar keer per dag op de bank en Luna baalt er een beetje van. Nu moet ze namelijk haar plekje delen. Ik vind het daarentegen wel gezellig zo.
Kippen hebben geen geduld als het om eten gaat. Gelukkig was Luna niet in de buurt.
De leukste activiteiten in en om het huis
Die minibieb is zo gemaakt als je een handige schoonvader hebt. Ik moet hem gaan schilderen, dus dan zal het niet meer zo snel gaan, vrees ik. Het wordt zo'n mooie minibieb!
😔 Ik had het natuurlijk aan zien komen, maar op dinsdag heb ik mijn kaart voor het concert van The Backstreet Boys verkocht en dat doet echt een beetje veel pijn. Al bijna 30 jaar heb ik geen concert gemist en nu kan ik niet gaan. Helemaal &*%. Mijn BSB-maatje kan vanwege andere omstandigheden ook niet, dus we zitten samen in zak en as. Op een dag halen we het allemaal in.
Dan maar geld uitgeven aan producten die ik misschien nooit zal gebruiken. Ik kwam in aanraking met de site Lookfantastic.nl en kocht de CC+ cream van IT Cosmetics en een beautyblender van Real Techniques. Deze webshop raad ik aan (vooral vanwege de prijzen).
Ken je die actie van de JUMBO waarbij je de raceauto van Max Verstappen kan sparen? Helaas zijn de auto's op... zucht!
Tijdens het wandelen kwam ik deze minibieb tegen. Helaas stond er niets voor mij bij.
Eten! Op het menu stond pompoensoep met stokbrood. Yum!
Op zaterdag kwam er een pakketje binnen van My Lovely Notebook en dat is altijd een klein feestje.
Aan het begin van dit jaar kocht ik een notitieboek van Filofax en die heb ik ondertussen helemaal vol geschreven. Ik had dus nieuw papier nodig en heb gelijk een maandplanner en een penhouder besteld. Ik kan er weer tegenaan.
Er kwam nog een leuk pakketje binnen, maar dit pakketje heb ik gekregen van Beesha. Pas geleden had ik een artikel geschreven over hun shampoo en conditioner en dat vonden ze zo leuk dat ik wat proefpakketjes heb gekregen. Zo lief en leuk! Dankjewel!
Terwijl ik allemaal pakketjes aan het uitpakken was, werd er buiten weer keihard gewerkt. De tuin wordt met de dag mooier.

Dit was De week in foto’s #111. Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen. 

Komende week heb ik weer geen plannen (zucht), maar ik hoop dat ik me elke dag een beter ga voelen. Stap voor stap, beetje voor beetje…

Geniet van je week! 

Liefs!

BoekenBoeken

4 reacties

  1. Fijn om te lezen dat je je een stukje beter voelt. Wat lief van je schoonvader dat hij een minibieb voor je maakt. En zeg, die minibieb op straat, is dat iets wat vaak gebeurd bij jullie? Ik heb dat hier nog nooit gezien. Wat balen dat je niet naar het concert van The Backstreet Boys kon. Ik was een Five fan als kind, haha, maar heb ze nog nooit in het echt gezien. Je hebt wel veel leuke pakketjes gekregen. Ik gebruik de beautyblender elke dag en ben er super tevreden van!

    1. Ja, hier zie je de minibief steeds vaker, maar in mijn kleine dorpje staat er nog geen. Five vond ik ook heel leuk, maar heb ik ook nooit love gezien nee. Op dit moment gebruik ik geen make-up (ook heerlijk), maar straks ga ik de blender zeker uitproberen. Ben benieuwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com.  Mijn naam is Ilona en ik blog ondertussen alweer drie jaar. Ik ben begonnen met een blog over boeken, maar tegenwoordig schrijf ik over alles wat ik graag met je wil delen (en dat is stiekem best veel). Veel lees- en kijkplezier!

Liefs!

Samenwerken?

Ben jij op zoek naar een leuke samenwerking? Stuur een mailtje naar samenwerken@gewooniloon.com en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Advertentie
Mode 2023Mode 2023
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.