Review: Shampoo en conditioner bars van Beesha

Sinds juli gebruik ik shampoo en conditioner bars van Beesha*. Shampoo en conditioner in een stevige vorm, zonder plastic fles eromheen. Ik vind het steeds belangrijker worden om te kijken hoe ik  mijn steentje bij kan dragen aan een beter milieu, vandaar dat ik deze producten ben gaan testen. Ik vertel je graag over mijn ervaringen.

Shampoo en conditioner bars - Beesha

Wat is Beesha?

In 2019 is Beesha ontstaan met shampoo en conditioner bars gemaakt van natuurlijke ingrediënten, gemaakt in een zeepmakerij in Almere. Bij Beesha vinden ze belangrijk om zo duurzaam mogelijk te werk gaan. De impact op het milieu willen ze graag minimaal houden. Ondertussen verkopen ze ook andere producten, zoals deodorant, lippenbalsem en maskers.  

www.beesha.nl

Shampoo en conditioner bars Beesha

Waarom kies ik voor Beesha?

Er zijn tegenwoordig genoeg bedrijven om shampoo bars of conditioner bars te kopen, maar Beesha trok mijn aandacht. Waarom?

Ten eerste kwam ik de site van Beesha tegen toen ik op zoek was naar haarproducten voor de Curly Girl Methode. Bijna alle shampoos en conditioners zijn CG proof en daar word ik erg blij van. Dat betekent dat er weinig  ‘slechte’ ingrediënten in zitten die niet goed zijn voor mijn haar. Geen parabenen, geen siliconen en geen sulfaten. Top!

Ten tweede hebben ze behoorlijk veel keus en is er van elke geur een shampoo en een conditioner. De eerste keer kocht ik de geur Wild Cherry en nu heb ik Ylang Ylang. Beide geuren zijn heerlijk.

Ten derde vind ik de prijs voor de producten interessant. Voor nog geen twintig euro heb ik een grote shampoo bar en een conditioner bar. De producten zijn erg betaalbaar en gaan lang mee.

Ten vierde vind ik het goed om Nederlandse bedrijven te steunen en zeker bedrijven die zich inzetten voor het milieu. 

Shampoo bar Beesha

Mijn ervaring met de shampoo bar van Beesha

De shampoo bars van Beesha doen wat ze moet doen. Ze maken mijn haar schoon en dat met natuurlijke ingrediënten. Het was even wennen aan het wassen met een shampoo bar, maar ondertussen gaat dat prima. Ik was mijn haar twee keer in de week en als ik het met shampoo was dan was ik het vaak twee keer achter elkaar. Shampoo moet schuimen en dat doen deze bars zeker. Daarnaast ruiken de bars heerlijk. Met een shampoo bar heb ik ruim twee maanden mijn haar kunnen wassen, dus ze gaan ook nog eens lang mee

Mijn ervaring met de conditioner bar van Beesha

Ook de conditioner bars van Beesha zijn heel erg fijn. Mijn haar wordt lekker zachter, is doorkambaar en alle klitten verdwijnen als sneeuw voor de zon. De conditioner bar is behoorlijk groot en zeker als je de bar vergelijkt met de shampoo bar. Ik denk dat je met de conditioner bar zeker vijf, misschien wel zes, maanden vooruit kan. Bijzonder dat hier zo’n groot verschil tussen zit. 

Ja, ik ben fan! Geen plastic flessen meer in de badkamer, maar wel natuurlijke producten die met liefde zijn gemaakt. Ik raad de shampoo en de conditioner bars van Beesha zeker aan. Tijdens het schrijven van dit artikel kwam ik erachter dat ze nu ook proefpakketjes hebben, dus mocht je interesse hebben klik dan hier.

Mocht je op zoek zijn naar andere duurzame producten, lees dan vooral mijn artikel over de herbruikbare wattenschijfjes van Bambooo Beauty. Leuke vegan en duurzame cadeautips vind je hier.

Liefs!

*Alle producten heb ik zelf gekocht.

6 reacties

  1. Dat is een fijn review. Ik heb wel eens iets van een andere firma gebruikt. Ik vond dat niet fijn. Ik heb heel dik en ook nog erg droog, springend haar. Misschien is dit ook wat voor mij. Dank je wel dus.

  2. Wat een ontzettende leuke -niet gesponsorde- review kwamen wij tegen! Hier werden wij heel erg enthousiast van! Dank je wel! Ben van Beesha

  3. Heerlijk die shampoo en conditioner bars van beesha mijn haar is veel zachter en minder pluizig sinds ik dit gebruik, ik gebruik de perzik die vind ik zo lekker. Ook eens een ander merk bars geprobeerd maar die vond ik niets mijn hoofdhuid raakte geïrriteerd en jeukte vreselijk dus gelijk weer terug naar die van beesha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.