De week in foto’s #114

Afgelopen week was het herfstvakantie en daar had ik erg naar uitgekeken. Helaas was het niet zo’n beste week. Ik had de herfstvakantie veel te groot gemaakt in mijn hoofd, omdat ik deze week als een soort eindpunt van mijn ziek zijn zag. Vanaf hier weer terug naar normaal. Helaas werkt het niet zo en had ik veel slechte dagen. Hartstikke stom en frustrerend. Toch heb ik er afgelopen week wel het beste van proberen te maken. Kijk je mee naar De week in foto’s #114?

Maandagochtend ben ik samen met mijn schoonvader richting de kringloopwinkel gegaan. Het was heerlijk rustig en ook nog eens heel leuk.
Ik heb voor mezelf een sieradendoosje gekocht...
... en een aantal boeken voor de minibieb. Naar deze kringloop moet ik niet te vaak gaan 🙈.
Kijk jij ook naar Expeditie Robinson? Luna en ik wel en het is weer ontzettend spannend. Ik ben team Vincent, maar kijk het liefst naar Thijs (duh).
Dinsdag ben ik gaan lunchen met mijn vriendinnetje Sjeel, maar daar heb ik helaas geen foto van gemaakt. Het was enorm gezellig, maar ik moest er twee dagen van bijkomen en daar baalde ik van. Gelukkig heb ik deze lieverds altijd om me heen.
En van de diertjes buiten word ik ook erg blij. Ik kan elke week wel honderd foto's van onze dieren plaatsen, sorry.
Aan het einde van de week zijn we even met z'n drieën naar het bos gegaan. Even wandelen in een andere omgeving dan thuis.
Het is echt herfst in het bos, ondanks de hoge temperaturen. Genieten dit!
Select oktober 2022Select oktober 2022
De week in foto's #114
Heel het bos afgelopen voor een rode paddenstoel met witte stippen, maar nergens kunnen vinden. Wel een bruine paddenstoel zonder stippen. Ook mooi.
High five!
Nieuwe shampoo en conditioner om uit te proberen. Ik heb zoveel gelezen en gehoord over de Acidic Bonding Concentrate - lijn van Redken en natuurlijk werd ik weer nieuwsgierig. Ik zal je op de hoogte houden.
Whoep Whoep! De minibieb is bijna klaar. Hij staat te drogen, er moet nog glas in en we moeten nog een paal regelen. Zo trots! De kleuren kloppen niet op de foto, dus nog even wachten op het eindresultaat.
I can't ❤️!
We sluiten deze De week in foto's #114 af met eten. Lekker Poké Bowl in de bank met de televisie aan. Ik kan er enorm van genieten.

Dat was de herfstvakantie van 2022 en De week in foto’s #114. Ik hoop dat je het weer leuk vond.

Ik heb nog geen idee hoe de komende week eruit gaat zien. Mijn plan was om weer naar het werk te gaan, maar misschien is het verstandiger om eerst het gesprek met de bedrijfsarts af te wachten. Ik moet er nog even over nadenken.

Heb jij een leuke herfstvakantie (of werkweek) gehad? 

Liefs!

4 reacties

  1. Jazeker, met het mooie weer en vrij weinig om handen heb ik lekker kunnen lummelen in en om het huis. Paar nieuwe kledingstukken gekocht, vriendinnen gezien, jarig geweest, boeken gelezen en lekker gesport. Morgen ga ik weer beginnen! Hopelijk heb je een fijn gesprek bij de bedrijfsarts. Mijn ervaring is: als je denk dat je al kan werken is het meestal nog te vroeg….. klinkt dubbel, maar neem van mij aan dat het zo is! Dat is namelijk je fatsoen en je werkethos die dit vinden. Je wil er zijn voor je team en je leerlingen, maar heus, die wachten wel!

    1. Bedankt voor je lieve bericht. Dat doet me goed. Jij hebt een heerlijke week achter de rug zo te lezen. Fijn! Ik hoop dat je vandaag een fijne eerste dag hebt gehad.

  2. Van mij kunnen er meer foto’s met diertjes in hoor! Ik hou ervan <3 Ik had een leuke werkweek, geen hele bijzondere dingen verder eigenlijk. Maar ben ook wel blij dat het verder even rustig is. September was zo druk!

    1. Dan is het extra genieten als het even wat rustiger is. Hopelijk wordt november ook een prima maand voor je. En die diertjes zullen wel terug blijven komen ❤️.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Wat leuk dat je op mijn site Gewoon Iloon bent beland. Hier vind je elke woensdag, vrijdag en zondag om 07:00 uur een nieuw artikel. Ik schrijf over boeken, beauty, reizen, lifestyle en over mijn persoonlijke leven. Neem vooral een kijkje en een reactie achterlaten mag altijd natuurlijk 😊.

Liefs!

Meer over mij?
Tag Cloud
Samenwerken?

Als blogger ben ik altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Wil jij samen met mij aan de slag? Mail dan naar info@gewooniloon.com of klik hier.

Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.