De week in foto’s #115

Tijd voor De week in foto’s #115 en het was me het weekje wel weer hoor. 2 september zat ik bij de huisartsenpost vanwege een auto-ongeluk en op 2 november zat ik bij de spoedeisende hulp omdat de huisarts dacht dat ik een blindedarmontsteking had. Ik ben nu een beetje bang voor 2 januari… Kijk je mee?

De week begon niet zo spannend. Het was op zondag heerlijk weer, dus ik heb buiten nog even wat aan mijn minibieb gedaan. Hij is echt bijna klaar...
's Middags heb ik mijn nagels gedaan met de BIAB starterset van Miss Jules. Ik ben steeds positiever over deze techniek.
Een klein cadeautje op de zondagavond.
Luna heeft nieuwe kussens gekregen, maar vindt haar oude kussens nog veel te fijn.
Nee, dit is niet wat je denkt. Het is namelijk een apparaatje om mijn nekspieren te trainen. Ik dacht ook dat het een soort bloeddrukmeter was namelijk. De fysio heeft dit meegegeven, dus ik ben ermee aan de slag gegaan.
Jingo helpt graag als ik aan het werk ben. Hij heeft alleen wel veel ruimte nodig.
Na twee nachten wakker gelegen te hebben van pijn in mijn buik, besloot ik op woensdagochtend toch de dokter maar even te bellen. Ze vertrouwde het niet en dacht aan een blindedarmontsteking, dus ik werd doorgestuurd naar de spoedeisende hulp. Ondertussen kreeg ik alleen maar meer pijn en begon ik me toch wat zorgen te maken. Zoals je ziet kon ik niet fatsoenlijk meer zitten.
De week in foto's #115
En toen ik een infuus kreeg werd het toch wel erg serieus. Uiteindelijk viel het allemaal mee, want ik bleek een flinke urineweginfectie te hebben. Antibiotica meegekregen en beter worden.
Ik kan je niet vertellen hoeveel pijn ik heb gehad die woensdag. Donderdag werd het nog een tandje erger, maar vanaf vrijdag leek de antibiotica aan te slaan. Gelukkig! Van mijn lief kreeg ik deze prachtige bloemen, erg lief.
Luna was niet bij me weg te slaan en ook Jingo heeft veel bij me gelegen. Ook loop ik bijna weer bij met Grey's Anatomy. Elk nadeel heeft zijn voordeel, zullen we maar denken.
Het was hubkesdag, dus we hebben hubkes gegeten. Wie weet, misschien ben ik nu sneller beter.
Het was echt een soort pechweek, want de AH bij ons in de buurt verkoopt geen Nesquik meer. Als jij mij kent dan weet je dat ik elke ochtend koude melk met Nesquik nodig heb. Gelukkig heb ik een enorm lieve schoonzus die er nog wel aan kan komen. Ik kan er weer even tegen...
Weer zo verwend door lieve collega's deze week. Zo lief en het wordt zo gewaardeerd ❤️.

Dit was De week in foto’s #115. Weer een week die ik liever anders ingevuld had, maar helaas  heb je daar soms niets over te zeggen. Voor nu hoop ik maar dat die ontsteking snel weg is en ik weer aan de slag kan met mijn andere strijd. Het is allemaal wat, maar het komt goed hoor. Daar twijfel ik niet aan. 

Heb jij een fijne week gehad? Ik vind het heerlijke om andere verhalen te horen, dus schroom niet om een berichtje achter te laten. 

Liefs!

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

6 reacties

  1. Wat een pech heb je toch. Hopelijk gaat die urinewegontsteking snel weg. Super rot zeg 🙁 Ik had op zich een hele fijne week, maar donderdag was wel echt mijn baaldag… Ach ja, die hebben we allemaal wel eens.

    1. Ja, het is een nare ontsteking die ook nog niet weg wil gaan. Maar goed, we zeuren maar niet teveel, want er zijn ergere dingen. Balen dat je een baaldag had, hopelijk is het bij die donderdag gebleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.