Mijn favorieten van oktober 2022

Afgelopen week verliep iets anders dan ik had gehoopt, dus mijn favorieten van oktober 2022 is iets later dan de bedoeling was. Toch blikken we even terug naar de maand oktober. Kijk je mee?

Favoriete boek

Drie dates - Beth O'Leary - De Fontein

In oktober heb ik vijf boeken gelezen en ik vond ze eigenlijk allemaal wel erg leuk. Ondanks dat ik thuis zit, lees ik niet echt meer dan normaal. Op de een of andere manier lukt dat op het moment niet. 

Als ik een favoriet boek  van de maand moet kiezen dan ga ik voor Drie dates van Beth O’Leary. Het verhaal is erg origineel en zit goed in elkaar. Absoluut een aanradertje. 

Favoriete bezigheid

42.22.1

Samen met mijn schoonvader ben ik aan het klussen geslagen. We zijn namelijk een minibieb aan het maken. Hij had ondertussen al klaar moeten zijn, maar helaas ligt het project nu even stil. We zijn wel ver, want er hoeft alleen nog maar glas in en hij kan buiten gezet worden. 

Op de foto zie je het misschien niet zo goed, maar het moet een leesboek voorstellen. Ik heb zelf boeken die ik niet meer zal lezen en die komen in de minibieb te staan. Daarnaast ben ik ook naar de kringloop geweest en heb ik wat prachtige exemplaren gescoord. Ik kan niet wachten om de minibieb te zien staan. 

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022

Favoriete dag

41.22.10

Net zoals in september zijn mijn dagen in oktober niet heel spannend geweest. Mike, Luna en ik zijn op een goede dag wel naar het bos geweest en dat vond ik heerlijk. Even wandelen in een andere omgeving en genieten van de natuur. Hopelijk zullen deze dagen weer wat vaker voor kunnen komen. 

Favoriete foto

39.22.7

Onze Franse hangoren zijn altijd een genot om naar te kijken en om te fotograferen. Deze foto vind ik weer veel te schattig. Nibbit is haar zoon Beer aan het wassen. Dit doen ze een paar keer per dag bij elkaar en het blijft ontzettend lief om te zien. Ik geloof dat ik nooit meer zonder Franse hangoren wil.

Favoriete artikel

De leukste feelgoods voor de donkere dagen

Als boekenwurm vind ik het altijd heel leuk om te kijken welke boeken er binnenkort uit gaan komen en natuurlijk deel ik die titels graag met mijn lezers. Begin oktober ben ik eens gaan kijken welke winterse feelgoods we dit jaar kunnen verwachten en ook dit jaar mogen we weer niet klagen.

Klik hier om alle tips te lezen. 

Favoriete aankoop

41.22.11

Op het moment heb ik veel te veel tijd om filmpjes te kijken en ik kan nog wel eens gevoelig zijn voor haarproducten. Zo vind ik op dit moment de filmpjes van Abbey Yung geweldig en zij is dol op de Acidic Bonding Concentrate lijn van Redken. Ik heb de shampoo, conditioner en leave-in gekocht en ben ze nu aan het testen. Ik moet zeggen dat ik er tot nu toe erg enthousiast over ben…

Dit waren mijn favorieten van oktober 2022. Ondanks dat ik in de lappenmand zit, heb ik een fijne maand achter de rug. Ik hoop wel dat november een stuk beter wordt.

Dat moet ook bijna wel, want november is de maand van mijn verjaardag. Ik ben al aan het aftellen…

Heb jij een fijne maand oktober gehad? Laat het vooral even weten ☺️.

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.