De week in foto’s #119

Banner Blogmas 2022

De laatste maand van 2022 is alweer aangebroken en hier in huis is ondertussen alles al versierd. Afgelopen week ben ik wat meer op pad geweest om prikkels op te zoeken en soms gaat dat wel goed en soms wat minder. Wel fijn om wat meer van huis te zijn. Kijk je mee naar De week in foto’s #119?

Goedemorgen! De dag na mijn verjaardag wilde ik natuurlijk meteen mijn Dyson Airwrap uitproberen. Laten we zeggen dat ik nog even moet oefenen 😉.
De week in foto's #119
Na twee dagen feest was ik op maandag niet vooruit te branden. Ondanks dat het niet druk was geweest en ik de visite verspreid had over twee dagen, was het toch iets teveel geweest. Dan maar een dagje niets.
Gelukkig kwam ik dinsdag beter mijn bed uit en was het haarwasdag. Ik kon mijn Dyson dus echt gaan testen en mijn haar stijlen ging al best prima. De krullen nog niet, maar ik oefen gewoon door.
Rotzooi op tafel, want ik moest wat foto's maken voor Instagram en voor mijn blog.
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
's Middags moest ik naar de fysio. Het is elke week zo fijn om die spanning uit mijn nek te voelen gaan. Hopelijk is het binnenkort niet meer nodig.
De rest van de avond hebben we voetbal gekeken. Nederland wordt wereldkampioen 🥳.
46.22.7 - De week in foto's #119
Op woensdagochtend ben ik in mijn eentje naar de stad gegaan. Volgens de bedrijfsarts moet ik wat meer prikkels gaan opzoeken, dus daar ben ik mee aan de slag gegaan. Natuurlijk ook even genoten van een lekkere Chai Latte en appeltaart met slagroom bij Brownies&downieS.
Donderdagochtend...
... donderdagavond.
De week in foto's #119
Tijd voor Kerstmis. Ik ben dol op kerst en vind het heel leuk als het huis versierd is. Het is wel echt een werk 🙈.
Op vrijdag lag er weer een verrassing op de deurmat. Van een veel te lieve collega kreeg ik een zelfgemaakte kaart (zo leuk), een boek en een reep chocolade. Ik weet niet waar ik dit allemaal aan verdiend heb, maar ik waardeer het enorm. Zoveel zin om dit boek te gaan lezen.
Tijd om te gaan sporten samen met mijn fysiotherapeut. We gaan kijken of ik op deze manier mijn conditie en energie kan gaan opbouwen. Ik loop er in ieder geval weer lekker bij zo.
Vrijdagochtend...
... vrijdagavond. Ja, wij hebben twee bomen in huis staan. Nu staat alles en doe ik er niets meer aan tot 6 januari.
Ondertussen ben ik natuurlijk ook begonnen aan mijn thee adventskalenders. Elke ochtend is het een feestje.
De week in foto's #119
Mike en ik zijn zaterdag naar de IKEA geweest (over prikkels opzoeken gesproken) en stopten onderweg voor een lekker broodje bij SUBWAY. Ik nam de Veggie Delite met heel veel groenten. Yummie!
Kasten voor Mike zijn inloopkast en een grote spiegel voor in de hal. We zijn geslaagd.
De week in foto's #119
En dan kom je enorm moe thuis en ligt er gewoon weer een cadeautje op je te wachten. Dit Pakketje Blijheid kreeg ik van mijn collega's Nederlands en het toverde direct een glimlach op mijn gezicht. ❤️
We sloten de dag af met deze kanjers. Op naar de kwartfinale. Kampioenen!

Weer veel foto’s in De week in foto’s #119. Ik hoop dat je het volgehouden hebt 😊.

Komende week is weer wat rustiger. We vieren Sinterklaas, ik ga lunchen met een vriendin en ik ben van plan om even naar school te gaan. Verder zien we wel wat lukt en wat niet. Het gaat in ieder geval de goede kant op. 

Heb jij een leuke week achter de rug? Ook al aan het genieten van de decembermaand?

Liefs!

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon PF

Hoi! Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com: mijn lievelingsplekje op het internet. Ik schrijf graag en veel en deel dat graag met de rest van de wereld. Hier vind je recensies over boeken, reviews over producten, persoonlijke artikelen en leuke verhalen. Er staan ondertussen al meer dan 500 artikelen online, dus neem vooral een kijkje. Veel plezier!

Liefs!

Advertentie
GezondheidGezondheid
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.