De week in foto’s #123

Gelukkig Nieuwjaar! Ik hoop dat je een mooie jaarwisseling achter de rug hebt en ik wens je een prachtig 2023 toe. Dat al je dromen uit mogen komen.

Het is ook ‘gewoon’ zondag, dus we beginnen het jaar met De week in foto’s #123. Lees en kijk je mee?

50.22.1 - De week in foto's #123
Eerste kerstdag stond ik al vroeg in de keuken. Kerstmis kan niet starten zonder champignonsoep natuurlijk 😊.
Ook de diertjes werden tijdens kerst verwend en hadden spruitjes op het menu staan. Nibbit had liever snoepjes gewild, dus keek hier nog een beetje boos.
Ik besloot ook een cake te bakken, aangezien ik toch in de keuken stond. Er kan niet veel mis gaan tijdens het bakken van een cake, maar deze cake was wel heel erg lekker.
50.22.4 - De week in foto's #123
Tweede kerstdag verliep iets anders dan gepland, want mijn ouders en mijn schoonvader bleken corona te hebben. We moesten de visite afzeggen en hebben er nog maar het beste van gemaakt.
50.22.5 - De week in foto's #123
27 december stond ik vroeg op, zodat ik op tijd zou zijn bij de kerstuitverkoop van de Intratuin. Ik sta niet snel vooraan bij een uitverkoop, maar wel de dag na kerst. Zoals je ziet was ik niet de enige.
Wij sparen de kersthuisjes van Lemax en Mike wilde heel graag de sterrenwacht hebben. Elk ander jaar was hij uitverkocht, maar dit jaar hadden we geluk.
50.22.7 -De week in foto's #123
Ook nam ik de zondagsschool mee...
... en dit huisje (ik ben de naam vergeten 🙈).
Testen doe ik eigenlijk nooit meer, maar vanwege de positieve testen van onze ouders hebben Mike en ik toch maar wat vaker een test gedaan. Gelukkig bleven onze testen negatief.
50.22.10 - De week in foto's #123
Donderdag zijn Mike en ik naar Wijnegem geweest. Na een dag shoppen zijn we naar huis gegaan met twee kaarsen van Bath & Body Works. Ach, we hebben het leuk gehad.
50.22.11 - De week in foto's #123
Op donderdagavond ging ik met Judith mee naar de TOP2000 Pubquiz. De quiz vond ik heel leuk, maar het was wel iets te druk voor mij.
50.22.12 - De week in foto's #123
Vrijdag gingen Mike en ik wat boodschappen doen, maar ook de auto moest geladen worden. Als er dan toch een Subway in de buurt zit dan lunchen we maar in de auto. Vervelend zeg 😏.
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
De laatste keer uiteten in 2022 met mijn vriendinnetje Vera. Laten we hopen dat we in 2023 ook vaak leuke dingen mogen doen samen.
50.22.14 - De week in foto's 123
Elk jaar bakt mijn vader oliebollen op oudjaarsdag. Vanwege het slechte weer bakte hij de bollen dit jaar bij ons onder de overkapping.
50.22.15 - De week in foto's #123
Sommige tradities mogen altijd blijven bestaan ❤️.
Gelukkig nieuwjaar - De week in foto's #123
Gelukkig nieuwjaar!

Dit was De week in foto’s #123. Ik heb zin in 2023, jij ook?

Komende week komen mijn nichtje en neefje logeren en gaan Mike en ik een paar nachtjes naar Utrecht. Ik kijk er enorm naar uit. 

Heb jij leuke plannen voor de eerste week van 2023?

Liefs!

4 reacties

  1. Een goed 2023! Ik hoop dat er wereldwijd wat goede dingen gebeuren, want 2022 was nu niet echt een topjaar. Ik heb nog een week vrij en wat afspraken met vriendinnen en een kappersafspraak. Verder ga ik nog wat lezen, rommelen, mijn nieuwe laptop afhalen en daar lekker alles op gaan inrichten. Geniet van jouw vrije week met alle gezellige dingen die je gepland hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon PF

Hoi! Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com: mijn lievelingsplekje op het internet. Ik schrijf graag en veel en deel dat graag met de rest van de wereld. Hier vind je recensies over boeken, reviews over producten, persoonlijke artikelen en leuke verhalen. Er staan ondertussen al meer dan 500 artikelen online, dus neem vooral een kijkje. Veel plezier!

Liefs!

Advertentie
GezondheidGezondheid
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.