Ga voor mij – Jennifer Armentrout

Mijn laatste recensie van 2022 gaat over het boek Ga voor mij van Jennifer Armentrout. Van Wacht op mij heb ik enorm genoten, maar kan het verhaal van Teresa en Jase mij ook amuseren?

Ga voor mij - Jennifer Armentrout

‘ “Het is niet alsof ik hier nog lang zal zijn. Zodra mijn knie weer beter is, peer ik ‘m. En dat zal eerder vroeger dan later zijn. Dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je me weer tegenkomt en dat dit weer wordt opgerakeld. Het is niet alsof je de enige kerel bent die me…..”‘

BoekenBoeken

Flaptekst

‘De negentienjarige Teresa – Tess voor vrienden – wil danseres worden, maar een blessure gooit roet in het eten. Totdat haar been is genezen, gaat ze studeren. Op de universiteit waar ze naartoe gaat zit ook Jase, met wie ze jaren geleden een verboden kus deelde. Meteen als Tess hem ziet krijgt ze weer knikkende knieën. Jase lijkt haar ook leuk te vinden, maar hij houdt de boot af. En dat terwijl hij… nou ja, alles is wat ze zoekt in een man. Waarom gaat hij niet voor haar?’

Mijn mening

In mijn recensie van Wacht op mij vertel ik je al dat ik helemaal niet gecharmeerd ben van dit soort omslagen. Ik word hier niet warm of koud van en in een boekwinkel zou ik dit boek niet snel oppakken. Toch moet ik dit misschien wel wat vaker doen…

De titel Ga voor mij is goed gekozen en slaat eigenlijk op het hele verhaal. 

Ik zal meteen met de deur in huis vallen: ik vond dit verhaal minder pakkend dan Wacht op mij. Ik kon dit boek makkelijker opzij leggen en ik heb er veel langer over gedaan dan over het eerste deel. 

Is het een slecht verhaal? Nee, zeker niet. Het duurde even voordat ik in het verhaal zat, maar toen ik eenmaal zo ver was heb ik er wel van genoten. Jase en Teresa worden goed neergezet en hun verhalen zijn aangrijpend.  Ik vind het leuk dat Cam en Avery ook in dit verhaal regelmatig terugkomen, want stiekem ben ik nog steeds verliefd op Cam 🙈.

De schrijfstijl van Jennifer Armentrout vind ik prettig, maar ik vond haar in dit boek meer uitleggen dan in het eerste boek. Niet storend, maar opvallend. Naast drama voegt ze ook een beetje humor toe aan het boek en dat maakt het verhaal soms wat luchtiger. Dat vind ik fijn.  

Ga voor mij is misschien niet zo sterk als het eerste deel, maar leest lekker weg. Als je toch deel 1 gelezen hebt dan zou ik zeker beginnen aan deel 2. In het nieuwe jaar zal ik ook deel 3 een kans gaan geven. Ik ben benieuwd.

Liefs!

Titel: Ga voor mij | Auteur: Jennifer L. Armentrout | Uitgeverij: Zomer & Keuning 
336 pagina’s |

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.