De week in foto’s #125

2023 begint heerlijk. Deze week begon in Utrecht waar Mike en ik het ontzettend naar ons zin hebben gehad, ik ben twee keer naar mijn werk geweest én naar De Vrienden van Amstel Live. Kijk je mee naar De week in foto’s #125?

2.23.1 - De week in foto's #125
Goedemorgen vanuit het Crowne Plaza Hotel in Utrecht. Helaas hadden we niet echt een goede nacht, maar dat mag de pret niet drukken.
2.23.2 - De week in foto's #125
Januari begint met een goed voornemen, want ik wil mijn schermtijd van mijn telefoon graag verlagen. Van bijna vier uur op een dag zat ik na de eerste week op gemiddeld anderhalf uur per dag. Dit gaat goed!
2.23.3 - De week in foto's #125
Ontbijten in een hotel is altijd een klein feestje ❤️.
2.23.4 - De week in foto's #125
Zondagochtend rond half elf waren alle winkels nog dicht, dus hebben we lekker een stuk gewandeld. Ik vind Utrecht echt een leuke stad.
2.23.5 - De week in foto's #125
Geen beste foto, maar ik wilde niet wachten op beter licht 🙈. De buit van de dag: de spelletjes Clever en Ticket to Ride San Francisco, een huidverzorgingsproduct van The Ordinary en nieuwe schoenen van Timberland. Mike kon helaas niet slagen.
We sloten de avond af met sushi (natuurlijk). We hebben gegeten bij Umami. Een leuke tent met heerlijk eten. Absoluut een aanrader.
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
2.23.6 - De week in foto's #125
Thuis ben ik druk bezig met het juiste recept voor een Chai Tea Latte. Het is even zoeken naar de juiste ingrediënten. Mocht je tips hebben...
Dinsdag had ik een rustige dag en heb ik mijn nagels gedaan. Tijd voor een fris kleurtje na de feestdagen.
2.23.8 - De week in foto's #125
Ook ben ik aan de slag gegaan met het artikel over de Mystery box van Beesha.
Een doos vol chocoladeballen voor de heerlijkste chocolademelk dankzij mijn lieve schoonzusje. Yummie! Ik kan weer even vooruit 🙈.
Maandagmiddag ben ik naar de nieuwjaarsborrel op school geweest en donderdagochtend ben ik ook drie uurtjes naar mijn werk gegaan. Ik vond het heerlijk om er te zijn, maar donderdagmiddag moest ik wel weer even mijn rust pakken. Dan maar starten in een nieuw boek.
2.23.11 - De week in foto's #125
Vrijdagochtend stond ik al vroeg bij de fysio om te sporten. Het lijkt net wat hé?
2.23.12 - De week in foto's #125
Ook heb ik samen met mijn schoonvader alvast de hokken van de diertjes schoongemaakt. Ik verwacht zondag erg moe te zijn, dus dan is dit klusje alvast maar gedaan.
2.23.13 - De week in foto's #125
Goedemorgen! Eindelijk een keer een goede Dyson-dag. Het was ontzettend slecht weer, dus dit kapsel zal de weg naar De Vrienden van Amstel Live waarschijnlijk niet halen 🙈.
Proost! Samen met Mike, mijn broer en schoonzus in de Ahoy voor De Vrienden van Amstel Live.
En wat was dat een feestje. Ik heb ENORM genoten! Nu hopen dat ik me morgen ook nog oké voel ☺️.

Dit was De week in foto’s #125 en wat heb ik van deze week genoten! Ik merk wel dat ik teveel gedaan heb, dus ik moet weer even een klein stapje terug doen. Ik geloof dat dit erbij hoort. 

Komende week ga ik ook weer twee keer naar school, vier ik de verjaardag van mijn vriendinnetje Vera en komen mijn nichtje en neefje weer een nachtje logeren. Verder probeer ik vooral mijn rust te pakken. 

Heb jij een leuke week achter de rug?

Liefs!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.