Unboxing: Mystery Box van Beesha

In december kreeg ik een mailtje van Ben met de vraag of ik de Mystery box van Beesha wilde ontvangen. Ik ben dol op de producten van Beesha, dus mijn antwoord was direct JA! Net voor kerst kwam het pakket binnen en vandaag ga ik het samen met jou uitpakken. Laten we snel beginnen. 

Mystery Box Beesha 2

Beesha? Vertel meer.

Op de website van Beesha staat het volgende:

‘Minder plastic is ons streven. Wij verpakken en verzenden al onze producten 100% plasticvrij. Beesha ontwikkelt alle producten zelf en deze worden handgemaakt in Nederland. Wij maken alleen gebruik van de beste ingrediënten. Onze producten bevatten geen SL(E)S zijn 100%Vegan, 100% Parabeenvrij, 100% Sulfaatvrij en 100% Silicoonvrij.’ (bron Beesha)

Naast het feit dat de producten erg fijn zijn, staat Beesha voor duurzaamheid en zijn ze milieubewust. Ik kan dat alleen maar toejuichen. Daarnaast vind ik het fijn dat alle producten erg betaalbaar zijn.

Mystery Box van Beesha

Toen ik de box voor het eerst opende, werd ik blij verrast door de hoeveelheid producten die erin zaten. Er zitten namelijk acht verschillende producten in de box en dat is best veel. Dat vinden we ook helemaal niet erg natuurlijk 😊.

Shampoo en conditioner bar - Cherry & Amaretto

Shampoo conditioner bar Beesha - Mystery Box

Laten we beginnen met de twee producten die ik goed ken van Beesha: de shampoo en conditioner bar. Toen ik voor het eerst een bestelling plaatste bij Beesha koos ik voor de geur Cherry en in deze mystery box zit de geur Cherry Amaretto, een Limited Edition versie. Ik moet zeggen dat de amaretto overheerst, maar persoonlijk vind ik dat niet erg. De shampoo bar is voor droog en krullend haar (Curly Girl Proof!) en bevat 40 gram en de conditioner bar is voor alle haartypes en bevat 60 gram. Met deze twee producten kan je wel even vooruit. 

Ik heb een volledig artikel geschreven over de shampoo en conditioner bars van Beesha. Klik hier om dit artikel te lezen. 

Body Bar - Cherry & Amaretto

Body Bar Beesha

Ook met de body bars van Beesha ben ik bekend. Dit product bevat 120 gram en ik kan je vertellen dat je daar behoorlijk lang mee kan doen. Deze body bar bevat sheaboter, mangoboter en cacaoboter en belooft de huid te hydrateren en te herstellen. De geur is hetzelfde als van de shampoo en conditioner, maar is minder sterk aanwezig. Ik vind het altijd een cadeautje als mijn haar hetzelfde ruikt als mijn huid. Jij ook?

Natuurlijke deodorant - Jasmijn & Sandelwood

Deodorant Beesha - Mystery Box

De deodorant van Beesha ken ik nog niet, maar ik ben er wel nieuwsgierig naar. De bedoeling is dat je een kleine hoeveelheid van het product pakt en je oksel daarmee insmeert. Deze substantie is vrij hard, dus je zal niet snel teveel gebruiken. De geur is hemels… Dit product bevat 50 gram en is 100% natuurlijk & vegan. Top dus.

Whipped Body Scrub - Kokos

Scrub Beesha - Mystery Box

Dit ziet er toch uit om op te eten?  Het lijkt een beetje op slagroom, maar het is toch echt een body scrub. Volgens de beschrijving heb je maar een klein beetje nodig om je huid te scrubben en als er water aan toegevoegd wordt dan ontstaat er direct schuim. Dit product bevat 100 gram en ruikt ook weer erg lekker. Ik ga deze scrub snel uitproberen. 

Lipbalm - Vanille

Lipbalm Beesha - Mystery Box

De lipbalm van Beesha heb ik al wel gebruikt en doet zijn werk prima. Het is niet mijn favoriet, maar dat komt omdat ik verslaafd ben aan een andere lipbalm.

Deze lipbalm is geschikt voor de normale tot droge huid en ruikt naar vanille. De geur is erg subtiel en dat vind ik erg prettig. Je hebt maar weinig product nodig om je lippen in te smeren, dus je kan heel lang doen met dit blikje van 20 gram.

Scheerzeep

Scheerzeep Beesha

We hebben nog twee producten te gaan, waaronder deze scheerzeep met amandelolie en vitamine E. Dit product bevat 100 ml en heeft niet echt een specifieke geur (fijn!). Ik heb dit product nog niet gebruikt, dus kan er niet zo veel over vertellen. Natuurlijk ga ik het wel uittesten ☺️.

Borstel

Borstel Beesha

Leuk! Er zit een haarborstel in de Mystery Box van Beesha. Wat een leuke verrassing. 

Deze haarborstel bestaat voor 95% uit tarwepulp en is dus biologisch afbreekbaar. Door de spiraal masseert hij je hoofdhoofd en haalt hij makkelijk klitten uit het haar. Deze borstels zijn momenteel helemaal hip, dus ik ga hem zeker een kans geven. 

Wat een mooie box van Beesha. Naast bekende producten zitten er een hoop nieuwe producten in waar ik erg nieuwsgierig naar ben. Op dit moment is de Mystery Box niet te bestellen, maar alle producten zijn wel los te koop. Neem zeker eens een kijkje op de website van Beesha, want ze hebben bijzonder veel keus. 

Liefs!

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.