De week in foto’s #133

Na een prachtige week zon, hebben we de afgelopen week, voor mijn gevoel, alleen maar regen gehad. Desondanks heb ik een fijne week gehad en ik laat je graag zien hoe die eruit heeft gezien. Kijk je mee naar De week in foto’s #133?

10.23.1 - De week in foto's #133
Eigenlijk hoort deze foto nog bij vorige week zaterdag, maar toen was het te donker om een fatsoenlijke foto te maken. We hebben een nieuwe kraan, want de andere kraan heeft het begeven. Stiekem ben ik heel blij met deze Quooker.
10.23.2 - De week in foto's #133
Er was er één jarig, hoera, hoera.... Jingo is 15 jaar geworden. Officieel bejaard nu.
10.23.3 - De week in foto's #133
Dat moest gevierd worden natuurlijk 🙈.
10.23.4 - De week in foto's #133
Het Formule 1 seizoen is officieel gestart en natuurlijk heeft Max gewonnen. Heel erg leuk dat Alonso ook op het podium stond. Een dubbel feestje!
Wonen 2023Wonen 2023
10.23.5 - De week in foto's #133
Dinsdagmiddag ging ik naar het dorp waar ik opgegroeid ben: Klundert. Het was de sterfdag van mijn oma, dus ik ben even naar het kerkhof gegaan en heb gelijk een rondje gewandeld. Fijn om hier weer even te zijn.
10.23.6 - De week in foto's #133
Eenmaal thuis werd er een prachtige bos bloemen gebracht, omdat ik precies 12,5 jaar in dienst was. Lief!
10.23.7- De week in foto's #133
Sneeuw! Eindelijk is er bij ons ook sneeuw gevallen. Luna wilde niet mee, dus ik ben zelf een rondje gaan wandelen.
10.23.8 - De week in foto's #133
De sneeuw was al snel weer weg helaas. De rest van de woensdag heb ik mijn gemak gehouden, want ik was helemaal niet fit en erg moe.
10.23.9 - De week in foto's #133
De avocadoplant groeit echt als kool. We hebben hem nu in potgrond gezet en ik hoop echt dat hij nu ook blijft groeien. Ik zal je op de hoogte houden.
10.23.10 - De week in foto's #133
Donderdagochtend voelde ik me iets beter en werd het weer eens tijd om te sporten. De les van Dear Good Morning was erg heftig, maar wel fijn.
10.23.11 - De week in foto's #133
's Avonds was ik op mijn werk, omdat we onze tweede inschrijfavond hadden. Even op de foto met mijn lieve collega Jozef.
10.23.12 - De week in foto's #133
De inschrijfavond kostte mij heel veel energie, dus ik heb vrijdag een pyjamadag gehouden. Buiten was het toch slecht weer, dus waarom niet?
10.23.13 - De week in foto's #133
Ondanks mijn pyjamadag heb ik wel gezorgd voor eten 's avonds. Dit is zoete-aardappelsoep met kokosmelk van HelloFresh. Hij ziet er misschien niet zo lekker uit, maar smaakte prima.
10.23.14 - De week in foto's #133
Na een dag rusten kon ik er zaterdag weer tegenaan en dat was maar goed ook, want Juud en ik gingen een dagje naar Antwerpen.
We hebben eerst een historische wandeling door Antwerpen gedaan met een gids, daarna geluncht en nog heel even gewinkeld. Het was een fantastische dag met mooi weer. Nu weer even een paar dagen bijkomen...

Dit was De week in foto’s #133. Langzaamaan begint mijn leven weer een beetje vorm te krijgen en dat vind ik heel erg fijn. Zolang ik maar op tijd mijn rust pak, komt het goed. 

Komende week ga ik vier dagen een halve dag werken, dus ik ben heel benieuwd hoe dat zal gaan. Aan het eind van de week gaan we lekker eten met vrienden. 

Ga jij leuke dingen doen komende week?

Liefs!

8 reacties

  1. Wat een leuke week had je! Mijn week eindigde vorige week ziek in bed en de stand van zaken is helaas nog hetzelfde. Hopelijk ben ik er snel van af…

  2. Ik was vorig jaar juli ook 12.5 jaar in dienst op de school waar ik nu werk en kreeg ook een mooie bos bloemen. En ook nog 60 euro bij het salaris!! Je hebt een fijne week gehad zie ik, leuk om naar Antwerpen te gaan, ben ik al weer een poos niet geweest. De laatste keer was lang voor corona. Gek om dingen op te splitsen in voor en na corona, maar dat geeft maar aan wat een impact dat had. Je hebt me wel op een idee gebracht met je uitje naar België, Antwerpen ga ik dit jaar ook weer eens heenn. Hier rijden we in een uur naar toe, dus voor een dagje goed te doen.

    1. Laat je dan weten hoe het was geweest? Wij wonen ook dichtbij Antwerpen en dan lijkt een stadswandeling misschien gek, maar het was echt heel leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com.  Mijn naam is Ilona en ik blog ondertussen alweer drie jaar. Ik ben begonnen met een blog over boeken, maar tegenwoordig schrijf ik over alles wat ik graag met je wil delen (en dat is stiekem best veel). Veel lees- en kijkplezier!

Liefs!

Samenwerken?

Ben jij op zoek naar een leuke samenwerking? Stuur een mailtje naar samenwerken@gewooniloon.com en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Advertentie
Sint 2023Sint 2023
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.