#Lijstjes: 10 dingen waar je mij voor wakker mag maken

Slapen doe ik erg graag en ik heb het geluk dat ik al in slaap val als ik mijn kussen zie. Ik ben een ochtendmens, dus ik lig er vaak vroeg op en ben er elke dag weer op tijd uit. Toch zijn er dingen waar je mij middenin de nacht voor wakker mag maken. Het is tijd voor een nieuw lijstje!

Wakker maken

1. Een inkoppertje natuurlijk, maar familie en vrienden mogen mij altijd wakker maken. Mijn telefoon staat ’s nachts op slaapstand, maar sommige mensen kunnen mij 24/7 bellen.

2. Mocht je mij nou per se wakker willen maken, neem dan een beker chocomel mee. Het liefst koude melk met Nesquik, want dan begint mijn dag met een brede lach.

3. Vakantie! Als we op vakantie gaan dan vind ik het ook echt niet erg om middenin de nacht wakker te worden. Slapen kan altijd nog, toch?

4. Helaas heb ik het al even niet meer gedaan, maar mocht er nou alleen ’s nachts ijs liggen dan ga ik heel graag mee om te schaatsen. In de zomer mag je me wakker maken om te gaan rolschaatsen. Ik kan niet wachten om weer te beginnen.

5. Ik ben dol op sneeuw en als iemand middenin de nacht een sneeuwpop wil maken dan zal ik als eerste buiten staan. Moet er wel echt een pak sneeuw liggen natuurlijk.

 

Wakker maken rolschaatsen

6. Dit gaat ook weer gek klinken, maar je mag mij wakker maken voor mijn zelfgemaakte champignonsoep. Het is een recept van mijn moeder, maar ondertussen kan ik het ook wel aardig maken. Yum!

7. Cadeautjes! Ik vind het heerlijk om cadeautjes aan mensen te geven, maar ik kan niet ontkennen dat ik ook heel graag cadeautjes ontvang. Ook ’s nachts 🙈.

8. Kroelen! ’s Ochtends, ’s middags, ’s avonds en ’s nachts… ik hou van kroelen.

9. Voor onze kippen, konijnen, voor de fazant, de kat en de hond klim ik ook graag mijn bed uit. Helaas is er dan vaak iets aan de hand, dus laten we hopen dat we dat niet vaak hoeven meemaken.

10. Gelukkig hoeven we de Formule 1 nooit ’s nachts te kijken, maar anders zou ik er zeker mijn wekker voor zetten. In bed met een beker chocomel vind ik dat helemaal geen straf.

Wonen 2023Wonen 2023

Voor deze 10 dingen mag je mij ’s nachts wakker maken (alleen als het echt moet natuurlijk 😉). Waar kan ik jou ’s nachts voor wakker maken?

Liefs!

4 reacties

  1. Ik ben meer van, liever helemaal niet wakker maken, maar als er iets aan de hand is dan uiteraard wel, zeker familie en vrienden. oh, en als je aan mijn bed staat met sushi wordt ik ook best leuk wakker 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.