Unboxing: Lookfantastic Beauty Box maart

Februari is natuurlijk een korte maand, dus de Lookfantastic Beauty Box van maart ligt alweer binnen. Het thema van deze maand is: Beauty has No Limits. Zullen we eens gaan kijken wat er deze week in de beauty box zit?

Lookfantastic Beauty Box maart UA

Lookfantastic Beauty Box

Als je je abonneert op de beauty box van LOOKFANTASTIC dan krijg je elke maand een box toegestuurd met zes producten. Deze producten hebben altijd een waarde van meer dan 55 euro. Je bepaalt zelf wat voor soort abonnement je neemt: voor 1, 3, 6 of 12 maanden. Je eerste box kost 11 euro en daarna betaal je 15 tot 18 euro per maand. Ik heb gekozen voor een abonnement van zes maanden en betaal 17 euro per maand. Zo kan ik voor een kleine prijs verschillende producten proberen. 

Klik hier voor meer informatie.

Lookfantastic Beauty Box maart

Een volle box met allerlei verschillende producten en daar word ik natuurlijk erg vrolijk van. Vooral de twee grote make-upproducten vallen erg op en maken nieuwsgierig. Daarnaast zitten er weer een paar onbekende merken in de box én  een oude bekende. Laten we eens gaan kijken.

Lookfantastic Beauty Box Maart

1. NEOM - Perfect Night's Sleep Overnight Facial Cream

Beauty Box maart - NEOM

Laten we beginnen met een, voor mij, onbekend merk: NEOM. Deze nachtcrème bevat veel ingrediënten om je huid te repareren en te hydrateren. Na een goede nachtrust met deze crème zal je er weer uitgerust uitzien. Als je weet hoe ik me nu voel dan kan ik deze crème best eens gaan gebruiken 🙈.

De nachtcrème is te koop in een pot van 50ml en kost €51,45. Ik zal dit product eerst eens gaan testen, goed?

Klik hier voor meer informatie over de nachtcrème van NEOM.

Wonen 2023Wonen 2023

2. Emma Hardie - Plump & Glow Hydrating Facial Mist

Beauty Box - Emma Hardie

Er zit nog een onbekend merk in de box, maar hier ben ik wel erg nieuwsgierig naar: de Plump & Glow Hydrating Facial Mist van Emma Hardie. Deze verstuiver kan je meerdere keren op een dag gebruiken op je gezicht en zorgt ervoor dat je een mooie glow krijgt en het hydrateert je huid. Ik heb zin om dit product te gaan uitproberen. 

Een flacon bevat 90ml en kost €48,95.

Meer info? Klik hier. 

3. First Aid Beauty - KP Smoothing Body Lotion

Beauty Box maart - First Aid Beauty

We hebben al een keer een product van First Aid Beauty gehad, dus dit merk ken ik ondertussen iets beter. Vorige keer was het een crème voor droge plekjes en nu zit er een body lotion in om te proberen. Ik merk dat ik het eerste product heel fijn vond, dus ik ga deze lotion ook zeker gebruiken. Dit product combineert hydraterende eigenschappen met de voordelen van een chemische peeling. Je huid wordt er soepel en glad van. Jammer dat het maar een mini is…

De versie die te koop is bevat 170 gram en kost €27,95.

 

4. Physicians Formula - Rosé all day highlighter

Beauty Box - Physicians Formula
Beauty Box - Rose All Day

Van beauty producten word ik altijd extra blij en wat is deze highlighter Rosé All Day van Physicians Formula mooi hé? Hij lijkt wel iets te donker voor mij, maar ik ga eens kijken of ik hem toch kan gebruiken op de een of andere manier. Leuk, leuk!

Deze highlighter kost €17,95. Klik hier voor meer informatie.

5. wet n wild - Color Icon 10-pan shadow palette

Beauty Box - Wet n Wild
Beauty Box - Wet n Wild 2

Het is lang geleden dat ik een product van wet n wild heb gehad, maar wat een mooi palette is dit. Tien prachtige nude kleuren waar iedereen mee uit de voeten zou moeten kunnen. Ik word er gelukkig van!

Het palette heet Nude Awakening, kost rond de negen euro en is hier te vinden. 

6. Invisibobble - Original Hair Tie

Beauty Box maart - invisibobble

Ik denk dat elke vrouw deze elastiekjes van Invisibobble kent, want al een paar jaar worden ze veel gebruikt. Deze haarelastiekjes zijn lief voor je haar en zorgen ervoor dat je geen rare bobbel achter op je hoofd krijgt als je je haar vast hebt gedragen. Ik ben hier heel blij mee, want ik gebruik ze regelmatig. Gebruik jij ze ook?

Deze elastiekjes kosten €6,95 en zijn hier te vinden. 

In de Lookfantastic Beauty Box van maart zat ook nog een tester van de geur Opium Black van Yves Saint Laurent, maar daar heb ik geen foto van gemaakt. Wel leuk dat er wat extra’s in de box is gestopt. 

Ik ben weer heel erg te spreken over de box van maart. Wat vind jij ervan?

Liefs!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.