De week in foto’s #134

Voor het eerste sinds vorig jaar juli heb ik deze week weer vier dagen gewerkt. Wel nog maar drie uurtjes per dag, maar het begin is er. En eerlijk, het ging eigenlijk erg goed. Helaas heb ik daardoor wel wat minder foto’s gemaakt van mijn week. Ik moet er waarschijnlijk weer even in komen 🙈. Kijk je mee naar De week in foto’s #134?

11.23.1 - De week in foto's #134
Zoals elke zondagochtend begon de dag met het schoonmaken van de hokken. Het was nat en vies, dus ik stond heerlijk in de modder. Alles voor de diertjes natuurlijk.
11.23.2 - De week in foto's #134
.❤️.
11.23.3 - De week in foto's #134
Op maandag ging ik even met mijn schoonvader naar het ziekenhuis, voordat ik moest gaan werken. Geen zorgen, alles gaat goed met hem.
11.23.4 - De week in foto's #134
's Avonds moest ik werken, want het was ouderavond. Tessa en ik zouden samen wat eten, voordat zij naar huis zou gaan. Misschien was sushi wat overdreven, maar toch hebben we schandalig lekker zitten eten.
Wonen 2023Wonen 2023
11.23.5 - De week in foto's #134
Ik was pas rond kwart voor tien klaar, dus het was een lange avond. Wel lekker rustig zo op school.
11.23.6 - De week in foto's #134
Woensdag was ik vrij en heb ik vooral mijn rust gepakt. Dat was ook wel nodig. Wel heb ik ons tweede avocadoplantje in de grond gezet. Ze gaan hier als 'n malle.
11.23.7 - De week in foto's #134
En natuurlijk heb ik gestemd. Ik mocht ook stemmen voor Mike en mijn schoonvader, dus ik was wel even zoet met al die onhandige papieren.
11.23.8 - De week in foto's #134
De garage werd vrijdag weer gevuld met zonnepanelen, dus Mike heeft weer een leuk klusje. Let niet op de rommel... ooit komt het goed.
Het was landelijke opschoondag zaterdag, dus ik ben maar gaan poetsen. Ik heb er echt een hekel aan, maar toch fijn als alles weer gedaan is.
Ondertussen werd er in het kippen- en konijnenhok ook druk gewerkt, want de kippen maken er soms een zooitje van. Nu hebben we een randje met net gespannen, zodat het grond gewoon in het hok blijft liggen. Netjes toch?
We sluiten de week af met een etentje bij Frascati in Willemstad.
Lekker eten en gezelligheid met vrienden, wat wil je nog meer?

Dit was De week in foto’s #134. Kort maar krachtig zullen we maar denken 🙈. Komende week zal ik weer beter mijn best doen, beloofd.

Er staan niet echt wilde plannen op de agenda voor komende week, maar dat vind ik niet zo erg. Ik hoop dat het lekkere weer een beetje doorzet, zodat ik misschien mijn rolschaatsen weer eens durf te pakken. 

Heb jij een leuke planning komende week?

Liefs!

5 reacties

  1. Klinkt toch wel als dat je een fijne week had. Fijn ook dat het werken goed ging. Elk begin is er één 🙂 Ik ben eindelijk weer een beetje opgeknapt na een fikse griep. Werd tijd, was er echt helemaal klaar mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.