De week in foto’s #142

De eerste week na de vakantie was meteen erg druk en ik ben (natuurlijk) over mijn eigen grenzen gegaan. Gelukkig lijk ik hier sneller van te herstellen, dus ook dat is vooruitgang. Toch ga ik het de komende week een beetje beter plannen. Kijk je mee naar De week in foto’s #142?

19.23.1 - De week in foto's #142
Afgelopen week heb ik alleen op zondagochtend hardgelopen, omdat het de rest van de week echt te druk was. Deze ronde leek oneindig, zoals je ziet.
19.23.2 - De week in foto's #142
We hadden weer een konijn met een blessure. Deze keer was het Beertje. Hij hield zijn achterpoot omhoog en leek veel pijn te hebben. We hebben meteen een afspraak gemaakt bij de dierenarts.
19.23.3 - De week in foto's #142
Zondagmiddag ben ik met mijn schoonzus en nichtje naar de musical geweest.
19.23.4 - De week in foto's #142
Het was Misfit de musical in het Chassé Theater. Leuk, maar niet bijzonder. We hebben wel een leuke middag gehad samen.
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
19.23.5 - De week in foto's #142
De Formule 1 was laat die avond, maar wat een race. Max reed fantastisch!
19.23.6 - De week in foto's #142
Maandagmiddag zat ik met Beertje bij de dierenarts. Gelukkig leek er niets gebroken, maar had hij zijn poot verstuikt. Pijnstilling mee en even rust houden.
19.23.7 - De week in foto's #142
Heb jij naar het Eurovisie Songfestival gekeken? Ik heb de show van dinsdag gekeken, maar blijf het een gekke show vinden 🙈.
19.23.8 - De week in foto's #142
Aangezien maandag en dinsdag erg druk waren, heb ik woensdag mijn rust gepakt. Alle tijd voor een nieuw gellakje op mijn nagels.
19.23.9 - De week in foto's #142
Donderdag vertrok ik 's ochtends om acht uur naar mijn werk en ik was 's avonds pas om acht uur weer thuis... Iets met een verkeerde planning. 's Middags hadden we een interessante training van Safe College.
19.23.10 - De week in foto's #142
#almijngrijzeharenzijnweerweg! Vrijdagmiddag na het werk even langs mijn schoonzus gegaan om mijn haar te laten verven. Daarna ben ik naar huis gegaan en niet meer uit de bank gekomen. Ik was zo moe.
19.23.11 - De week in foto's #142
Zaterdag scheen het zonnetje én was het lekker warm buiten, dus ik ben een rondje gaan rijden op mijn scooter. Zo leuk weer!
19.23.12 - De week in foto's #142
Mike vond het tijd om een helm voor mij uit te gaan zoeken voor achterop zijn motor. Yikes!
19.23.13 - De week in foto's #142
Een roze helm vond Mike een beetje overdreven, maar hier zit een beetje roze/paars in. Kan ik mee leven 😉.
19.23.14 - De week in foto's #142
Uhm... daarna vond hij het ook een goed idee om gelijk maar een rondje te doen 🙈. Hier deed ik nog stoer.
19.23.15 - De week in foto's #142
Verkrampt en vol spanning, maar ik ben achterop gesprongen.
19.23.16 - De week in foto's #142
Eenmaal in Zierikzee aangekomen vond ik het erg leuk. Dit zullen we vaker samen gaan doen.

Dit was De week in foto’s #142. Veel foto’s van het weekend en maar weinig van de werkweek, maar het is wat het is. Heb jij een fijne week achter de rug?

Komende week hoef ik maar twee dagen te werken en dan ben ik vijf dagen vrij. Heel vervelend 😂. Ik moet wel met Beertje terug naar de dierenarts, want hij lijkt alleen maar meer last van zijn poot te hebben. Zo naar! Verder heb ik nog niet heel veel plannen en misschien probeer ik dat even zo te houden. 

Tot volgende week!

Liefs!

4 reacties

  1. Ah, tis zo leuk op de motor! Mijn man had er jaren geleden ook eentje. Uiteindelijk weg gedaan omdat hij er helaas te weinig tijd en zin voor had. Nu ga ik meestal wel een keertje mee met mijn vader, die ook motor rijd. Ook gezellig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com.  Mijn naam is Ilona en ik blog ondertussen alweer drie jaar. Ik ben begonnen met een blog over boeken, maar tegenwoordig schrijf ik over alles wat ik graag met je wil delen (en dat is stiekem best veel). Veel lees- en kijkplezier!

Liefs!

Samenwerken?

Ben jij op zoek naar een leuke samenwerking? Stuur een mailtje naar samenwerken@gewooniloon.com en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Advertentie
Sint 2023Sint 2023
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.