De week in foto’s #143

Wat leuk dat je er (weer) bent 😊. Afgelopen week heb ik mijn gemak gehouden, omdat ik niet zo heel erg fit was. Dat kon ook prima, want ik hoefde maar twee dagen te werken. Kijk je mee naar De week in foto’s #143?

20.23.1 - De week in foto's #143
Vorige week vertelde ik al dat Beertje nog niet opgeknapt was. We zijn afgelopen week weer naar de dierenarts geweest en hebben foto's laten maken, maar ze weten niet wat er precies aan de hand is. De foto's zijn nu opgestuurd ter controle, dus we wachten nog maar even af. Hij eet en drinkt in ieder geval goed en krijgt iets tegen de pijn.
20.23.2 - De week in foto's #143
Afgelopen zondag was het moederdag, dus Mike en ik namen mijn moeder mee uit eten bij Het Hooihuis in Roosendaal. Aanradertje hoor.
20.23.3 - De week in foto's #143
Op dit moment werk ik zes uur per dag, dus Tessa en ik kunnen af en toe weer even een wandelingetje maken. Heel fijn om tussendoor even naar buiten te gaan en vooral heel gezellig.
20.23.4 - De week in foto's #143
Na een weekje rust werd het wel weer tijd om mijn hardloopschoenen uit de kast te halen.
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
20.23.5 - De week in foto's #143
Helaas werd ik in de loop van de woensdag enorm verkouden, dus ik heb mijn beste vriend ook uit de kast gehaald: de Rhino Horn. Hoe smerig ook, dit ding is fantastisch!
20.23.6 - De week in foto's #143
Er moest ook gepoetst worden deze week en op donderdag stond de badkamer op het programma. Dit vind ik echt de minst leuke klus, maar het moet gebeuren hé?
20.23.7 - De week in foto's #143
's Middags ben ik even naar Klundert gereden, mijn oude woonplaats. Het was de geboortedag van mijn oma, dus ik heb even bloemen naar het kerkhof gebracht.
20.23.8 - De week in foto's #143
Bij Een jaar van je leven zag ik iedereen hoelahoepen, dus ik heb mijn eigen hoelahoep ook maar weer uit het stof gehaald. Kijken of ik mijn buikspieren wat sterker kan krijgen zo.
20.23.9 - De week in foto's #143
Vrijdag was het lekker weer en ben ik op de scooter naar de fysio gegaan. Ik vind het zo fijn om weer rond te tuffen. Ik moet ook een beetje oefenen, want Tessa en ik gaan binnenkort een proefles motorrijden doen. Te spannend!
20.23.10 - De week in foto's #143
Een slagroomtaart halen bij de bakker en er dan 24 uur niet aan mogen zitten is echt een marteling 🙈.

Weinig foto’s deze week, maar toch hoop ik dat je het leuk vond om deze De week in foto’s #143 te lezen. 

Komende week begint met een feestje en eindigt met een feestje. Verder moet er gewerkt worden en heb ik een personeelsuitje, dus volgens mij wordt het een prima weekje. 

Heb jij leuke plannen voor komende week? Geniet er in ieder geval van!

Liefs!

3 reacties

  1. Ondanks dat het niet zoveel foto’s zijn zoals je zegt, vind ik het nog steeds leuk om te zien en lezen. Je kan niet altijd veel foto’s hebben, toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.