Vlot gelezen: hoelahoepen voor een fitter lijf

Vorige week heb ik mijn hoelahoep weer eens uit het stof gehaald, want die buikspieren van mij mogen best eens aan het werk. Maar werkt hoelahoepen nou echt om een fitter lijf te krijgen?

Hoelahoepen

Natuurlijk kan ik die vraag nog niet beantwoorden na een week. Ik vind hoelahoepen best leuk, maar ik doe het niet zonder reden natuurlijk. Als je op internet zoekt dan lees je dat hoelahoepen helpt om je buik- been-, bil en rugspieren sterker te maken, maar je moet flink aan de slag om ook resultaat te gaan zien. De komende maand ga ik intensief hoelahoepen (lees twintig tot dertig minuten per dag) en kijken of ik daadwerkelijk verschil zie. 

Mijn doel is niet om af te vallen, maar ik wil fitter worden en mijn buikspieren trainen. Ik pak mijn hoelahoep erbij, daarnaast loop ik ook hard, probeer ik meer te gaan rolschaatsen en wil ik graag gezonder eten. Ik geloof ook niet dat je snel af zult vallen als je hoelahoept, maar ook dat zal ik de komende maand in de gaten gaan houden. Natuurlijk houd ik je op de hoogte.

Heb je toevallig een hoelahoep in de buurt staan en zin om deze uitdaging met mij aan te gaan? Ik hoor het graag.

Liefs!

bol7daagsebol7daagse

2 reacties

  1. Ik heb geen hoelahoep, maar ik doe wel wekelijks aan aquarobics. Niet iets waar je echt van afvalt, maar conditie kun je wel opbouwen. Het werkt voor mij heel goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com.  Mijn naam is Ilona en ik blog ondertussen alweer drie jaar. Ik ben begonnen met een blog over boeken, maar tegenwoordig schrijf ik over alles wat ik graag met je wil delen (en dat is stiekem best veel). Veel lees- en kijkplezier!

Liefs!

Samenwerken?

Ben jij op zoek naar een leuke samenwerking? Stuur een mailtje naar samenwerken@gewooniloon.com en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Advertentie
Sint 2023Sint 2023
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.