De week in foto’s #164

Het is tijd voor De week in foto’s #164 en ik vind het heel leuk dat je even komt kijken. Afgelopen week was het best druk, maar op een leuke manier. Zo had ik een pubquiz op het werk, zijn Mike en ik op de motor weggeweest én kwam ik op tv. Huh? Ja echt! 

41.23.1 - De week in foto's #164
Goedemorgen! Mike en ik dachten dat het afgelopen zondag een mooie dag zou worden, dus wij besloten op de motor naar de Kampeer & Caravan beurs te gaan. Heel leuk, maar ook best k-k-koud.
Burgerlijker dan dit wordt het niet hoor...
41.23.3 - De week in foto's #164
Mike weet ondertussen wel welke caravan hij wil hebben. Ik slaap er nog een nachtje of wat over 🙈.
41.23.4 - De week in foto's #164
Wat ben ik toch trots op ons mooie plekje. Het is altijd weer fijn om thuis te komen.
Wonen oktober 2023Wonen oktober 2023
41.23.5 - De week in foto's #164
Woensdag was ik vrij en ging ik met mijn schoonvader naar de kerstshow van Intratuin Halsteren.
De winkel is weer prachtig en ik raad je echt aan om even een kijkje te gaan nemen. Van Mike moet ik echt nog even wachten met de kerstspullen uit de garage halen. Best jammer.
41.23.7 - De week in foto's #164
Ik heb al wel wat inkopen gedaan en stiekem in huis verstopt.
Ook zijn we nog even naar De Kringloper geweest, maar daar waren we zo klaar. Ik ben op zoek naar ouderwetse barkrukken, maar die hadden ze helaas niet.
41.23.9 - De week in foto's #164
's Middags heb ik foto's gemaakt en mijn blog geschreven over de Lookfantastic Beauty Box. Nieuwsgierig? Klik op de foto.
41.23.10 - De week in foto's #164
Weet je nog dat er vorige week een cameraman in ons huis liep? Ik werd gefilmd voor een stukje over Esther Verhoef. Afgelopen woensdag werd het uitgezonden bij EenVandaag. Kort, maar krachtig. Wel erg leuk om eens te doen.
Sushi time! Donderdagavond hadden we een pubquiz met collega's en Tessa en ik gingen van te voren samen eten.
41.23.12 - De week in foto's #164
De vragen tijdens de quiz waren echt te moeilijk, maar we hebben wel gewonnen met ons groepje. En nee, niet dankzij mij.
41.23.13 - De week in foto's #164
Onze truien met de drie sterren van Max Verstappen zijn ook binnen. Op naar titel nummer vier.
41.23.14 - De week in foto's #164
De koudere dagen komen eraan, dus het werd tijd voor een nieuwe winterjas. Ik heb een lange jas van Navahoo en wilde ook graag een kortere. De jassen van dit merk zijn top en ik ben er weer heel blij mee.

En nu is het herfstvakantie! De komende week heb ik niet zo heel veel gepland, maar wil ik het vooral rustig aan doen. Aan het eind van de week komen mijn nichtje en neefje logeren, dus daar kijk ik wel naar uit.

Heb jij ook vakantie? Maak er sowieso een mooie week van en bedankt voor het lezen van De week in foto’s #164

Liefs!

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.