Unboxing: Lookfantastic Beauty Box Oktober 2023

Mijn laatste Lookfantastic Beauty Box is binnen. Ondertussen heb ik twaalf maanden kunnen genieten van de boxen, maar ik las nu even een pauze in. Ik heb ondertussen zoveel producten in huis dat het tijd wordt om eerst eens wat dingen leeg te maken. Nu niet, want nu is het tijd om de Lookfantastic Beauty Box van oktober 2023 te gaan openen. Kijk je mee?

The October Edit - Lookfantastic Beauty Box Oktober 2023

Lookfantastic Beauty Box

Als je je abonneert op de beauty box van LOOKFANTASTIC dan krijg je elke maand een box toegestuurd met zes producten. Deze producten hebben altijd een waarde van meer dan 55 euro. Je bepaalt zelf wat voor soort abonnement je neemt: voor 1, 3, 6 of 12 maanden. Je eerste box kost 11 euro en daarna betaal je 15 tot 18 euro per maand. Ik heb gekozen voor een abonnement van zes maanden en betaal 17 euro per maand. Zo kan ik voor een kleine prijs verschillende producten proberen. 

Klik hier voor meer informatie.

Lookfantastic Beauty Box oktober 2023

Deze box heeft de naam The October Edit gekregen en daarbij denk ik aan de herfst, aan verzorgende producten en aan mooie kleuren. Ik heb natuurlijk al snel even gekeken en er zitten dit keer meerdere make-up producten in de box en dat vind ik heel leuk. Zullen we maar snel beginnen?

1. Lixirskin - Universal Emulsion

Lixirskin Universal Emulsion - Lookfantastic Beauty Box oktober 2023

Een moisterizer, nachtcrème, serum en primer in één: Lixirskin  moet het leven een stuk makkelijker maken met dit product. Een jeugdige en verzorgde huid die beschermt is tegen de zon. Rozengeur en Ylang  Ylang zorgen er ook nog eens voor dat deze crème erg lekker ruikt en persoonlijk vind ik de verpakking top.

Nieuwsgierig? Klik hier.

Wonen oktober 2023Wonen oktober 2023

2. ESPA - Clean & Green Detox Mask

ESPA - Clean & Green detox mask

Dit masker van ESPA is letterlijk groen. Broccoli, spinazie, bloemkool… het zit er allemaal in. Daarnaast is het masker voorzien van vele mineralen, vitaminen en omega’s. De textuur van je huid wordt verfijnd en het geeft je gezicht weer een stralende glans. Ook heeft het product een ontgiftende werking, zodat je verstopte poriën als sneeuw voor de zon verdwijnen. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn, toch?

Meer over dit masker? Klik hier.

3. Lottie London - Slay All Day Liquid Lipstick

Lottie - Slay All Day

Een iets bekender merk is Lottie London, want er zat pas geleden ook een product van dit merk in een andere Lookfantastic Beauty Box. In deze box zit een matte lipstick in de kleur So Good. De kleur is een roze/rood en die past goed bij de herfst. Ik draag amper lipstick, maar vind de kleur wel mooi. Of hij ook daadwerkelijk de hele dag blijft zitten, moet ik dus nog gaan testen. 

Benieuwd naar de producten van Lottie London? Klik hier.

4. Delilah - Retractable Eye Liner

Delilah - Eye Line - Lookfantastic Beauty Box oktober 2023

Wat een verwennerij. Er zit nog een make-up product in de box, namelijk een eyeliner van het merk Delilah. Voor mij een onbekend merk, maar aan de prijzen te zien moet het toch een goed merk zijn. Ik zag de eyeliner pen en hoopte dat de kleur van de stift ook bruin zou zijn, maar deze liner is zwart. Ook prima natuurlijk. Ik ga ‘m testen!

Meer informatie over Delilah vind je hier.

5. Beauty Works - Blowdry Crème

Beauty Works Blowdry Créme - Lookfantastic Beauty Box oktober 2023

Op de Nederlandse site van Lookfantastic verkopen ze nog geen producten van Beauty Works, maar ik kende dit merk al wel een beetje. Ik vind het daarom heel leuk dat dit merk in de box zit. Deze blowdry crème helpt je haar te beschermen tegen hitte en bevat argan olie en vitamine B5 om je haar te verzorgen. Aangezien ik weer een nieuwe haartool heb gekocht vorige week, kan ik dit product vast wel gebruiken.

Meer weten? Kijk dan even op de site van Beauty Works.

6. brush works - Lash Curler

brushworks Lash Curler - Lookfantastic Beauty Box oktober 2023

Stiekem word ik ook blij van dit product van brush works, want het is een wimperkruller. Ik heb ooit wel eens een wimperkruller gehad, maar die gebruikte ik amper. Tijd om het toch eens te gaan proberen en deze kruller ziet er toch te schattig uit? Hij is gelukkig nog erg betaalbaar ook. 

Meer info? Klik hier!

Dit was de Lookfantastic Beauty Box van oktober 2023. Persoonlijk ben ik wel blij verrast en vind ik het vooral leuk dat er eens iets anders in de box zit dan verzorgingsproducten. Nu vind ik het toch jammer dat ik er even mee ga stoppen…

Zit er een product tussen waar jij blij van wordt? Laat het me vooral weten. 

Liefs!

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.