De week in foto’s #167

Afgelopen week was niet mijn beste week. Ik zat helemaal niet lekker in mijn vel en daardoor werd iedereen een beetje gek van me. Natuurlijk heeft dat zijn redenen, maar daar kan/mag ik niet zo heel veel over zeggen. Het was gewoon een herfstige week zullen we maar denken. Kijk je mee naar (een korte) De week in foto’s #167?

44.23.1. - De Week in foto's 167
De zondagochtend begon erg vroeg, want door het verzetten van de klok was ik al om vijf uur wakker. De diertjes werden dus al vroeg schoongemaakt en als bedankje kregen we deze prachtige regenboog.
44.23.2 - De Week in foto's 167
Gelukkig hadden we verder niets op de planning staan, dus ben ik mijn nagels gaan doen. Ik kan hier uren mee bezig zijn...
44.23.3 - De Week in foto's 167
... en het resultaat mag er weer zijn, toch? Twee nieuwe kleurtjes: Violet Plum en Teal Blue. Ik kon moeilijk kiezen 🙈.
44.23.4 - De Week in foto's 167
Maandagavond hadden we een Halloweenfeest op school en daar heb ik natuurlijk ook mijn gezicht even laten zien. Volgend jaar ga ik verkleed, want dat hoort er toch een beetje bij.
Wonen oktober 2023Wonen oktober 2023
Woensdag begon mijn favoriete maand: november. In deze prachtige maand ben ik jarig en dit jaar word ik 40. Nu al zin in!
44.23.6 - De Week in foto's 167
Ondertussen is het wel écht herfst in Nederland. Luna moet weer tussen de buien door uitgelaten worden. Wij hebben een hond die echt niet naar buiten gaat in de regen.
44.23.7 - De Week in foto's 167
Ze houdt gelukkig wel van kroelen ❤️.
44.23.8 - De Week in foto's 167
Zaterdagochtend moest Mike naar de barbier, dus ging ik even de stad in. Het was niet druk, maar het ziet er ook een beetje troosteloos uit.
44.23.9 - De Week in foto's 167
We hebben gelijk maar even geluncht bij de Hollandsche Tuyn . Aanradertje hoor.

Weinig foto’s in deze De week in foto’s #167, sorry. Volgende week zal ik beter mijn best doen. Aangezien ik me al een stuk beter voel, moet dat ook gaan lukken. 

Ik vind het in ieder geval erg leuk dat je bent komen kijken, bedankt!

Liefs! 

7 reacties

  1. Ach, geeft toch niet als je eens weinig foto’s hebt? De afgelopen maand had ik er ook maar weinig. Maar soms lopen dingen zoals ze lopen. Of zijn het dingen die je niet wilt delen. Helemaal prima!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.