De week in foto’s #188

Als deze De week in foto’s #188 verschijnt is het 31 maart. Stiekem had ik toch de hoop dat de zon al veel zou schijnen en we al konden genieten van de lente. Helaas lijkt het wel herfst… Ik wil niet zeuren, maar ben er toch een beetje klaar mee 🙈. Gelukkig gebeuren er ook genoeg leuke dingen. Kijk je mee?

13.24.1 - De week in foto's #188
Domino ofzo... Zondagochtend was mijn schoonzus er met ons neefje en hij had dominostenen meegenomen. We waren er weer even zoet mee.
13.24.2 - De week in foto's #188
Eigenlijk werd ik die ochtend minder vrolijk wakker, dus ik appte een vriendin of ze mee wilde gaan rolschaatsen. Gelukkig vond ze dat een goed idee en 's middags reden we richting Capelle a/d IJssel. Er waren zo'n 400 kinderfeestjes bezig, maar dat mocht de pret niet drukken.
13.24.3 - De week in foto's #188
In de wachtkamer van mijn osteopaat. Ondertussen hoef ik nog maar om de acht weken, dus dat is gunstig.
13.24.4 - De week in foto's #188
Mijn favoriete lunch op woensdagmiddag: tomatensoep met een broodje. Nomnom...
Bol AlgemeenBol Algemeen
13.24.5 - De week in foto's #188
Van de drie potjes Regenwormen heb ik er drie gewonnen. Wat een leuk spel!
13.24.6 - De week in foto's #188
Mijn ouders kwamen eten en we hebben zelfgemaakte pizza's gemaakt. Dit is de laatste foto van eten... beloofd.
13.24.7 - De week in foto's #188
Goede Vrijdag was echt een goede vrijdag, want onze graszoden werden bezorgd.
13.24.8 - De week in foto's #188
En terwijl ik gewoon moest werken tot half vijf...
13.24.9 - De week in foto's #188
... werd er thuis hard gewerkt. We hebben gras en ik kan er de hele dag naar kijken ❤️.
13.24.10 - De week in foto's #188
Zaterdagochtend regende het alleen maar, dus ik besloot mijn nagels te doen. Deze kleur heb ik geleend van mijn lieve collega Barbara en ik vind 'm prachtig.
13.24.11 - De week in foto's #188
's Middags ging ik samen met twee vriendinnen naar de Prullenkast voor een high tea.
13.24.12 - De week in foto's #188
Heerlijk eten, en zoals je ziet, op een bijzondere locatie. We hebben bijna vijf uur gezeten, dus het was zeer geslaagd.

Nu gaan we genieten van een lang weekend vrij, want het is Pasen. We lunchen bij mijn ouders en gaan naar de verjaardag van mijn nichtje. Verder probeer ik mijn gemak te houden, want het wordt een drukke week op het werk. 

Bedankt voor het lezen van De week in foto’s #188. Heb jij een fijne week achter de rug? Ik hoor het graag.

Liefs!

6 reacties

  1. Wat leuk! En fijn zeg dat je gras hebt liggen. Ik zou er zo op willen liggen (met lekker zomers weer dan). En een hightea, zo leuk! Dat heb ik echt al heel lang niet meer gedaan…

  2. Ja, die lente, geen idee waar die blijft!! Vandaag een paar uurtje de zon gehad en even het huis kunnen luchten, maar daarna weer regen, regen en nog eens regen. Moest jij werken op goede vrijdag?????????? Ik mijn weekoverzicht morgenochtend lees je mijn verslag van het bezoek van de Onderwijsinspectie. Ik moest erg lachen om je skatemiddag tussen de kinderfeestjes, mijn idee van ‘hell on earth’! Knap dat jullie het toch leuk hadden. Ben benieuwd wat er op je programma staat volgende week op je werk dat het zo druk wordt. Gelukkig is het dan wel een korte week. Succes alvast!

    1. Het was ook de hel op aarde, want kinderen kijken nergens naar tijdens het rolschaatsen. Heel knap ook, maar soms ook onhandig. Als het weer nou eens mee zou zitten dan kan ik gewoon lekker naar buiten gaan met mijn rolschaatsen… zucht…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.