Gewoon Iloon schrijft… over de lente van 2024

Tijd voor een nieuwe Gewoon Iloon schrijft… Iedereen vraagt zich af waar de lente van 2024 blijft, maar ik weet zeker dat het mooie weer eraan komt. De regendruppels die al gevallen zijn, kunnen namelijk niet nog een keer vallen en dat moet toch betekenen dat de regen bijna op is? Enfin, vandaag vertel ik je hoe mijn 2024 er tot nu toe uitziet en wat de plannen zijn voor de komende lente. Lees je mee?

Het jaar tot nu toe

Het jaar 2024 is nu drie maanden oud en het gaat eigenlijk wel lekker. Mike en ik hebben veel drukke en gezellige weekenden en ondertussen zijn we ook volop bezig met onze tuin. Daarnaast zijn we ook op het werkende vlak allebei druk in ontwikkeling. 

Mijn blog Gewoon Iloon heeft nog nooit zo goed gelopen en daar ben ik enorm trots op en dat geeft me veel energie. Wat een fijne hobby heb ik toch ❤️. Dankjewel, lieve lezers.

Lente 2024
Lente 2024 - 1

De lente van 2024

Ja, de lente is in volle gang en ik weet dat we er helaas nog niet veel van merken. Maar is dat wel zo? Er zijn bloemen die alweer in bloei staan en elke ochtend word ik wakker van de fluitende vogeltjes. Ook de temperaturen beginnen langzaam te stijgen. Laten we het nog even volhouden met de regen en de wind, want ik denk dat we een prachtig voorjaar gaan krijgen. Geniet ondertussen van de kleine veranderingen die er al wel zijn. 

New York is in zicht

Over ruim een maand is het dan eindelijk zo ver: New York, New York. In november hebben Vera en ik de tickets geboekt, in februari het hotel, we moeten onze Esta’s nog regelen en dan zijn we er in principe helemaal klaar voor. Ergens mag het van mij 10 mei zijn, maar aan de andere kant ben ik ook weer bang dat het zo voorbij is. Ik geniet nu nog maar even van de voorbereidingen.

Lente 2024 NYC
Bol AlgemeenBol Algemeen
Lente 2024 - 4

De Jeep

Vorige keer vertelde ik je dat onze nieuwe auto nog even op zich liet wachten, maar ondertussen is er nieuws. Als het goed is dan hebben we eind van deze maand onze Jeep op de oprit staan. Ondertussen weet ik ook dat we niet te vroeg moeten juichen, dus ik ben nog niet in stuitermodus. Eerst zien, dan geloven. Ik heb er natuurlijk wel enorm veel zin in.

Leesdip

Normaal gesproken lees ik ongeveer een boek per week, maar het lukt me al een tijd niet om dit vol te houden. ’s Avonds ben ik moe en in het weekend heb ik het te druk. Ik geloof dat ik in een leesdip zit. Op zich niet erg, maar er komen dus veel minder recensies online op het moment. Ik begin vandaag in De vergeten vrouwen van Kristin Hannah, dus ik hoop dat zij mij uit mijn leesdip kan trekken. Moet bijna wel lukken, aangezien geen enkel boek van haar tegenvalt.

Lente 2024 - 3
Gewoon Iloon Schrijft...

Einde nieuwsbrief

Dit was Gewoon Iloon schrijft… over de lente van 2024. Een update van mijn leven en de dingen die mij nu bezig houden.

 

Waar ben jij druk mee op dit moment?

Liefs ❤️.

Eén reactie

  1. Ik ben momenteel druk met allemaal nieuwe hobby’s ontdekken. En ik had er al zoveel haha… Ik ga uiteindelijk wel keuzes maken natuurlijk. Maar voor nu ben ik lekker bezig en vermaak ik me prima!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.