De week in foto’s #198

In Gewoon Iloon Schrijft vertelde ik pas geleden dat ik zo goed in mijn vel zat, maar misschien had ik dat niet zo hard moeten roepen. Wat een lastige week heb ik achter de rug. Emotioneel, fysiek, werk en privé… alles is naar op het moment. Gelukkig betekenen diepe dalen ook hoge pieken. Ik wacht af. In De week in foto’s #198 vertel ik wat meer over mijn week. Kijk je mee?

25.24.1 - De week in foto's #198 .1
Al enige tijd ben ik met een project bezig, maar door omstandigheden duurt het allemaal wat langer dan ik wil. Afgelopen zondag kroop ik toch een paar uur achter de computer 😇.
25.24.2 - De week in foto's #198
's Middags was de eerste wedstrijd van Oranje en natuurlijk doe ik mee in stijl. Ik geniet van de hele Oranje-vibe.
25.24.3 - De week in foto's #198
De week bestond uit werken, langs mama in het ziekenhuis en boksen en geen enkele avond heb ik thuis aan tafel gegeten. Gelukkig kan ik blij worden van de kleine dingen, zoals mijn Jeep naast zijn broertje zetten 🙈.
25.24.4 - De week in foto's #198
De zomer lijkt eraan te komen, dus het is tijd voor softijs. De spikkels waren op helaas.
Bol AlgemeenBol Algemeen
25.24.5 - De week in foto's #198
Woensdagavond hadden we een kennismakingsavond met de ouders van onze nieuwe brugklassers. Op de foto is de aula leeg, maar een half uur later zat ie helemaal vol.
25.24.6 - De week in foto's #198
Als je dan een werkdag van 15 uur hebt gemaakt, heeft een meeuw in ieder geval genoeg tijd gehad om heel mijn auto onder te poepen. #top
25.24.7 - De week in foto's #198
Deze prachtige bos bloemen van een collega maakte de hele woensdag weer goed. Wat zijn er toch veel lieve mensen op deze wereld.
25.24.8 - De week in foto's #198
De pakketjes van My Lovely Notebook worden altijd zo leuk verpakt.
25.24.9 - De week in foto's #198
Ik heb een nieuw notitieboek van Filofax gekocht en verschillende sticky notes. Ik ben wel fan van de producten van dit merk.
25.24.10 - De week in foto's #198
Onze lieve vrienden Andrea en Martin waren donderdag tien jaar getrouwd en vierden dit op zaterdag. Dit was een fijne afsluiting van de week.

Dit was De week in foto’s #198. Zo op het oog lijkt het een prima week, maar dat was het niet. Mama heeft tot en met vrijdag in het ziekenhuis gelegen en zit nu in een revalidatiecentrum. Daarnaast gebeurde er van alles op het werk waar veel energie naartoe is gegaan. Deze weken horen er ook bij.

Komende week zal niet veel rustiger worden, maar hopelijk een stuk positiever. Het is bijna vakantie, dus dat moet goed komen. 

Heb jij een fijne week achter de rug?

Liefs!

3 reacties

  1. Hi Iloon, ik hoop dat de week die we nu hebben beter is en dat het snel beter gaat met je moeder. Wat verdrietig om te lezen. En je werk… ik hoop niet dat er vervelende dingen zijn gebeurd. De vakantie komt eraan, maar nu natuurlijk nog even topdrukte op school voor jou! Sterkte daarmee en een knuffel voor je mams!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.