Gewoon Iloon schrijft… een persoonlijke update

Wat vliegt de tijd toch voorbij hé? Eigenlijk moet je daar niet teveel over nadenken, maar ik heb het gevoel dat we gisteren oud & nieuw gevierd hebben en ondertussen zitten we alweer op de helft van 2024. Ik geniet enorm op het moment van alles wat ik doe, dus ik vond het wel weer tijd voor een (positieve) persoonlijke update…

Mijn gezondheid

Wat fijn om te kunnen zeggen dat ik het gevoel heb klachtenvrij te zijn. Ik weet niet of het ook helemaal zo is (ik heb namelijk begrepen dat je nooit helemaal van een whiplash afkomt), maar op dit moment ben ik helemaal waar ik moet/wil zijn. Misschien dat ik iets sneller vermoeid ben, maar ik word ook een dagje ouder natuurlijk. Ik zit in ieder geval heel goed in mijn vel en kan alles weer doen zonder te hoeven inleveren. Zo fijn!

Persoonlijke Update
New York Vera en Ik

New York

Vera en ik hadden er enorm lang naar uitgekeken, maar ondertussen zijn we alweer drie weken terug uit New York. Wat hebben we ongelooflijk genoten van die heerlijke week. We hebben heel veel gezien, leuke dingen gedaan en vooral veel prachtige herinneringen gemaakt. Een week om nooit te vergeten. Mocht je nieuwsgierig zijn, lees dan hier onze verslagen.

Op naar de volgende...

Van New York gaan we naar Pag in Kroatië, want ook de zomervakantie staat voor de deur. De vakantie is vroeg dit jaar voor het zuiden, dus over drie weken zwaaien we schooljaar 2023-2024 uit. Mike en ik vertrekken half juli voor drie weken met de caravan naar Kroatië en we kijken er, natuurlijk, weer heel erg naar uit. Gelukkig is het daar al wel zomer aan het worden 😅.

Kroatië Pag - Persoonlijke Update
Fit Girl - Persoonlijke Update

Fit girl

Pas geleden schreef ik al een positief artikel over Pink Boxing en op dit moment ben ik nog steeds laaiend enthousiast. Twee keer per week werk ik me met heel veel plezier in het zweet en er is nog geen dag geweest dat ik met tegenzin ben gaan sporten. Dat is nieuw voor mij kan ik je vertellen. Op dit moment ben ik ook aan het padsen (één op één met de trainer) om de techniek beter onder de knie te krijgen. Het duurt even bij mij, maar langzaamaan word ik wat beter en sterker.

Niet alles is leuk.

Ondanks dat het allemaal lekker gaat, is ook hier niet alles rozengeur en maneschijn. Onze fazant Betty zit in de lappenmand met een zere poot en ondanks een antibioticakuur lijkt het niet te verbeteren en we hebben (weer) afscheid moeten nemen van een konijn. Panda had een enorme ontsteking in haar buik zitten en daar was niets meer aan te doen. Ik vind het nog steeds heerlijk om diertjes om me heen te hebben, maar afscheid nemen vind ik verschrikkelijk. Ik hoop dat we ze het mooiste leven hebben gegeven, want daar doen we hard ons best voor. 

Panda - Persoonlijke Update
Gewoon Iloon Schrijft...

Einde nieuwsbrief

Dit was Gewoon Iloon schrijft… een persoonlijke update. Ik hoop dat het met jou ook goed gaat op dit moment? Nu nog hopen op een mooie zomer!

Geniet van je dag vandaag!

Liefs ❤️.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Eén reactie

  1. Dat is al hard aftellen voor je naar de zomervakantie. Ik ben echt helemaal uit die schoolvakanties. Ik heb gewoon geen idee wanneer dat allemaal is. Wel heel verdrietig dat je weer afscheid hebt moeten nemen van een van jullie konijnen. Maar ben overtuigd dat ze het goed heeft gehad <3 Sterkte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.