Dit of Dat? Leer mij (nog) beter kennen

Lang geleden heb ik een keer een dit of dat – dilemma’s over boeken gedaan en nu vind ik het wel leuk om een persoonlijke dit of dat te doen. Ik zit momenteel lekker in de persoonlijke artikelen, dus er kan er vast nog eentje bij. Beantwoord jij alle vragen ook voor jezelf?

Dit of dat? UA

Introvert of extravert?

Introvert. Ik vind grote groepen mensen niet per se heel leuk, omdat ik me dan niet op mijn gemak voel. Ik heb liever een goed gesprek met één persoon dan met meerdere personen en zal in een gezelschap nooit snel de aandacht vragen. Als ik me ergens thuis voel dan laat ik mijn extraverte kant makkelijker zien, want die heb ik ook wel. 

Luid of stil?

Vaker stil dan luid. Ik ben nooit degene die het hardst zal roepen. Ik ben een denker, dus zal nooit mijn mening luid verkondigen. 

Sterk of zwak?

Ik denk sterk? Geen idee hoe mensen mij zien, maar ik denk niet per se dat ik zwak ben. Ik ben wel een doorzetter, geef niet zomaar op en ga een uitdaging graag aan. Daarnaast zit het mentaal ook wel goed.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Hart of verstand?

Makkelijk, ik doe alles vanuit mijn gevoel/hart. Ik zou mijn verstand best vaker mogen gebruiken, want dat voorkomt misschien wel eens onhandige situaties. 

Lui of hardwerkend?

Ik werk vier dagen, probeer drie keer per week een artikel online te zetten, ben met mijn eigen boek bezig en schrijf ondertussen ook een ondernemingsplan. Daarnaast probeer ik ook nog te sporten, de diertjes te verzorgen en aandacht te geven aan Mike… Lui ben ik niet.

Dit of dat?

Vaak lachen of vaak huilen?

Ik lach vaak en veel. Huilen doe ik met periodes wel eens, maar gelukkig niet al te vaak. Het is allebei gezond, al vind ik lachen een stuk leuker.

Kalm of temperamentvol?

Kalm, ik maak me niet zo heel snel druk. 

Volwassen of onvolwassen?

Ik ben wel volwassen, maar vind het heerlijk om af en toe nog kind te zijn. We moeten het leven niet altijd serieus nemen, want daar is het veel te kort voor. Ik probeer iedereen aan het huppelen te krijgen en word erg blij van de Efteling. Daarnaast ben ik nu al aan het aftellen voor mijn verjaardag. Toch word ik ook regelmatig serieus genomen… 🙈.

Kieskeurig of makkelijk?

Lastig. Ik denk dat ik wel makkelijk ben, maar kan ook kieskeurig zijn. Over het algemeen kan ik met iedereen overweg, maar zal nooit zomaar iemand in vertrouwen nemen of als vriend/vriendin beschouwen. Het zal te maken hebben met het onderwerp of ik makkelijk of kieskeurig ben. 

Positief of negatief?

Positief. Ik hou niet van negativiteit en ga ook heel slecht op negatieve mensen. Klagen mag, maar na tien minuten weten we het wel.

Ik ben heel benieuwd welke dit of dat jij anders zou beantwoorden. Lijken we een beetje op elkaar of juist helemaal niet? Laat je het weten?

Liefs!

5 reacties

  1. Wat leuk om te lezen! Ik kan me zeker vinden in je antwoord op dat je meer een gevoelsmens bent. Soms zou het voor mij ook wel eens goed zijn om vaker naar mijn verstand te luisteren. Toch blijkt dat nog wel eens een uitdaging te zijn 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.