De week in foto’s #27

Je zou toch denken in tijden van lockdown en weinig leerlingen in de school dat het een beetje rustig is, maar het was me het weekje wel weer. Het was druk, vooral op het werk, en dat zal nog niet minder gaan worden. Ondertussen is mijn haar (gelukkig) geverfd door mijn schoonzus, heb ik gerolschaatst en kreeg ik een leuk cadeautje van één van mijn beste vriendinnetjes. Mooie momenten in deze tijden.

zondag 17 januari 2021

Je ziet ze bijna niet, maar de weilanden zitten weer vol zwanen en ganzen. Gezellig.

Omdat ik op vrijdag niets aan school gedaan had, moest ik op zondag aan de bak. Geeft niets, want het was weer een leuke opdracht. 

Sushi! Ik ben zo dol op sushi. Wij nemen altijd de tomatensoep erbij, omdat die zo lekker is. 

maandag 18 januari 2021

Het begon op maandag al met een drukte van belang, dus mijn eerste foto maakte ik pas ’s avonds toen we naar mijn broer, schoonzus en mijn nichtje en neefje gingen. Lekker mijn Uggs aan.

Bijkletsen met mijn broer en ondertussen in de verf. Die grijze haren konden echt niet meer.

dinsdag 19 januari 2021

Thuiswerken op dinsdag. Voetjes in de lucht en nadenken. Ik heb van half 9 tot half 5 alleen maar met mijn hoofd voor de camera gezeten en vergaderingen gehad. Dit was even een momentje tussendoor.

We hadden weer HelloFresh deze week. Het eerste gerecht was Fish & Chips, weer een fijn gerecht. De frietjes waren echt top.

Dit was ook de week van lange vingers. Ik had bij Heel Holland bakt lange vingers gezien en ik had er meteen zin in. Zo lekker om soms te eten (ondertussen zijn er twee pakken weg… oeps).

woensdag 20 januari 2021

Samen carpoolen naar het werk. Fijn begin van een mooie dag.

En een mooie dag was het. In Amerika werd de nieuwe president geïnaugureerd en dat vind ik heel erg goed nieuws voor Amerika. Ook de nieuwe vice president werd benoemd: Kamala Harris. De eerste vrouwelijke vice president van Amerika. Bijzonder moment!

Joe Biden, de nieuwe president van mijn favoriete land. Hopelijk krijgt hij de kans om mooie dingen te doen.

donderdag 21 januari 2021

Deze foto stuurde Mike toen ik aan het werk was op school. Ik werd gemist.

Voor onze vierdeklassers was het tijd voor de presentaties van hun profielwerkstuk. 

Eenmaal thuis was ik erg moe, maar ik moest nog een recensie schrijven voor vrijdag. Eenmaal bezig dan lukt dat ook altijd prima.

vrijdag 22 januari 2021

Pakketjes tijd. Ik had me deze week verdiept in de Curly Girl-methode (?). Niet dat ik krullen heb, meer slag, maar ik denk dat de methodiek misschien wel goed is voor mijn haar. We gaan er mee aan de slag.

Het was in de middag droog, zonnig en het waaide niet zo hard, dus ik wilde eindelijk weer eens gaan rolschaatsen. Eerst moesten mijn wielen gewisseld worden.

Whoehoee! Dik aangekleed en gaan. Uiteindelijk heb ik 9,5 kilometer gerolschaatst, dus dat was niet verkeerd. 

Helaas was dit stuk echt een verschrikking. Ik had hier eigenlijk moeten stoppen, maar dat gaat natuurlijk niet. Ik ben niet gevallen gelukkig, maar dit was ongeveer 2 kilometer heel naar.

Thuis lag er een pakketje te wachten, maar dat mocht ik pas op zaterdag openmaken. Lastig weer. Ik had wel een vermoeden van wie dit was, aangezien een vriendin op de 23ste jarig is.

zaterdag 23 januari 2021

Kijk nou hoe leuk! Op 23 januari is Vera jarig,  één van mijn beste vriendinnetjes. Normaal gesproken gaan we altijd uiteten met haar vriendinnen. Dit jaar ging dat niet en nu kregen we allemaal zo’n leuk pakketje.

Alles uitgepakt en gefilmd, zodat Vera ook nog mee kon genieten. Wat een tof idee. Het pakket komt van Pakketje Blijheid. Wat een goed initiatief.

Ondertussen in de tuin…

Nibbit is bezig met een ontsnappingspoging en probeert ook camouflagekleuren uit. Jammer, maar het is mislukt. 

We sluiten de week af met één van mijn lievelingsgerechten: spaghetti. 

Ondertussen is gisteren de avondklok ingegaan. Als je er toch eens bij stilstaat dan is het allemaal maar gek. Ik blijf maar hopen dat het bijna voorbij is. 

Komende week staat er nog niet veel spannends op de planning. Ik moet aan de studie, ik heb een voorlichtingsavond en hoop nog ergens te kunnen rolschaatsen. We kijken wel weer wat de week ons brengt. 

Heb jij leuke dingen op de planning staan? Ik hoor ze graag natuurlijk. Fijne week gewenst. 

Liefs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.