De week in foto’s #31

Het was afgelopen week vakantie. Carnavalsvakantie zonder carnaval. Wel met sneeuw, ijs, zon, schaatsen,  logeerpartijtjes, baby konijntjes, goede en slechte dagen. Alles zat erin deze week. Kijk je mee naar de foto’s van deze week?

Zondag 14 februari 2021

Valentijnsdag! Wij doen er nooit iets aan, maar deze Valentijnsdag werd ik enorm verwend. Helemaal blij met mijn Apple Watch <3 (ook wat overdreven misschien haha).

Zondag zou het waarschijnlijk de laatste dag zijn dat er geschaatst zou kunnen worden, dus ik ben natuurlijk nog even gegaan. Luna ging ook mee en vond het erg gezellig. Ze steekt zelfs haar tong uit.

Even kroelen op het ijs. Mijn rolschaatsen vindt ze heel eng, maar mijn schaatsen niet. Rare hond.

’s Middags ben ik met mijn beste vriendinnetje Judith gaan wandelen. 

We hebben netjes op anderhalve meter gelopen (al hebben we elkaar soms moeten redden van een valpartij), maar deze selfie moest even nu er nog sneeuw lag.

Maandag 15 februari 2021

Op maandag was het een drukke dag. Twee neefjes en een nichtje kwamen logeren. Wat een gezelligheid.

Logeren betekent ook lekker eten. We hebben met z’n allen pizza’s gemaakt. Ik kwam er alleen te laat achter dat ik geen pizzadeeg meegenomen had, maar bladerdeeg. Een beetje dom, maar dit was minstens net zo lekker.

Met veel jongens in huis moet er natuurlijk ook gegamed worden. Even rust voor mij.

Dinsdag 16 februari 2021

Luna weet ook niet wat ze nou bij haar voerbak aan het doen zijn, maar het is wel interessant.

Mijn bestelling van De Theewinkel kwam binnen. Mike drinkt tegenwoordig ook veel thee, dus ik vond het wel leuk om eens losse thee te bestellen. Winter Chai is mijn favoriet.

Mijn nichtje heeft voor haar verjaardag van ons een bullet journal gekregen, dus natuurlijk moesten we aan de slag.

Mijn beginpagina voor de maand februari. Een beetje laat, maar ach.

Ook kwam er nog een boek binnen. Mijn favoriete boek Master Your Mindset had ik geleend van een vriendin, maar ik ben zo enthousiast over dit boek dat ik het ook graag in mijn eigen collectie wil hebben staan. Binnenkort weer eens gaan lezen. Heb je mijn recensie van dit boek al gelezen? Klik hier!

Woensdag 17 februari 2021

Op woensdagochtend heb ik de kinderen weggebracht en ben ik bij een vriendin gaan lunchen. Toen ik thuiskwam lag dit boek klaar: Wandellust van Twan Huys. Ik doe mee met de blogtour van dit wandelboek en 1 maart komt mijn recensie online. Leuk!

Na drie dagen kinderen over de vloer te hebben gehad, lagen Luna en ik ’s middags even samen bij te komen.

Misschien ziet het er niet zo uit, maar dit was misschien wel het lekkerste gerecht van HelloFresh ooit: Spinaziestamppot met champignonjus. Een echte aanrader!

Donderdag 18 februari 2021

Op donderdag had ik een rotdag. Ik kwam met een zere nek mijn bed uit en ik had werkelijk nergens zin in. Zelfs wandelen in de blubber met Luna maakte mij niet vrolijk. Soms heb je zo’n dag.

Ook lekker eten maakte mij niet blij.

Vrijdag 19 februari 2021

Franse hangoor baby's

Vrijdag begon de dag al gelijk spetterend: we hebben baby konijntjes!

We hadden een vermoeden dat er misschien iets op komst was, omdat Nibbit veel aan het graven was en we overal plukken haar vandaan haalden. En kijk hier, vijf kleine frummeltjes. Wat een geluk.

Dat betekende wel meteen dat we aan de slag moesten. Ozzy mag nu namelijk niet in de buurt van Nibbit komen of van de kleintjes, dus moesten we het oude hok weer opzetten. Iedereen heeft weer een warm hok, alleen wel even apart. 

Heel de dag ben ik druk geweest met de kleintjes (althans in mijn hoofd dan). Tussendoor kwam deze spijkermat binnen. Hier moet je elke dag even ontspannen op gaan leggen en het is schijnbaar goed voor klachten in je rug, schouders en nek. Daarnaast zorgt het voor een goede doorbloeding. Mij kan je natuurlijk alles wijsmaken, dus dit gaan we proberen. Ik zal binnenkort vertellen of het werkt, maar tot nu toe vind ik het nog niet prettig.

Mocht je ervaring hebben of tips dan hoor ik het graag.

Zaterdag 20 februari 2021

Zaterdag was een fijne dag. In plaats van -6 was het gewoon 16 graden. Dit land is echt een beetje raar soms. Gelukkig zat mijn haar goed #curlygirl.

Tijd voor een boswandeling. Samen met vrienden hebben we twee uur door het bos gelopen. Het was zo warm dat de jassen en dassen al snel uit gingen.

We sluiten de week weer eens af met eten. Ik ben echt een soepkip, dus we aten tomatensoep met stokbrood. Heerlijk!

De vakantie is voorbij gevlogen! Jammer, want ik was nog niet klaar met vakantie vieren. Dat ben ik nooit geloof ik =).

Komende week gaan we dus weer werken en ik ben heel benieuwd wat er gezegd gaat worden tijdens de persconferentie. Ik denk dat de scholen open zullen gaan. Verder wordt het heel de week mooi weer, dus ik hoop lekker te kunnen rolschaatsen. 

Heb jij een leuke week voor de boeg? Of begint je vakantie nu pas? Wat het ook wordt, maak er iets moois van!

Liefs.

2 reacties

 1. Leuke week Ilona.

  Apart dat Luna de schaatsen niet eng vind en de rolschaatsen wel.

  En ik snap dat je gevloerd bent na 3 logeetjes haha. Zag er wel gezellig uit!

  Mijn voorjaarsvakantie zit er bijna op, ik vond het heerlijk met deze temperaturen zonder sneeuw!

  We hebben een paar daagjes zonder kids gehad, die uit logeren gingen. Daar waren we allemaal wel aan toe! Zo heerlijk, niet koken en series kijken en veel lezen.

  Maandag weer aan het werk en naar school.

  Fijn weekend!

  1. Klink heerlijk! Ik kan me best voorstellen dat het even fijn is om de kinderen niet thuis te hebben na de maanden die geweest zijn. Geniet nog even van je weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon PF

Hoi! Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com: mijn lievelingsplekje op het internet. Ik schrijf graag en veel en deel dat graag met de rest van de wereld. Hier vind je recensies over boeken, reviews over producten, persoonlijke artikelen en leuke verhalen. Er staan ondertussen al meer dan 500 artikelen online, dus neem vooral een kijkje. Veel plezier!

Liefs!

Advertentie
GezondheidGezondheid
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.