De week in foto’s #41

De laatste week van april zit er alweer op. Afgelopen vrijdag heb ik al teruggekeken naar mijn favorieten van april en vandaag laat ik je zien hoe de laatste week van april eruit zag. 

Het was een bijzondere week, want op dinsdag hadden we een vrije dag (Koningsdag) en op donderdag draaide ik mijn laatste les aan mijn vierde klas. Het leukste aan deze week was vrijdag, de start van de meivakantie.

Zondag 25 april 2021

De zondagochtend begon rustig. Lekker in de luie stoel het boek De kustmoorden uitgelezen. Wat een fantastisch boek! 

Daarna een stuk met Luna gewandeld. Ik dacht dat het lekker was buiten, maar dat viel erg vies tegen.

Leren rolschaatsen

In de middag gerolschaatst bij de Grevelingen.

Samen met de rest van de familie. Mijn schoonzus wilde graag proberen te rolschaatsen en mijn nichtje heeft het sinds een paar weken al onder de knie. Mijn ouders kwamen tussendoor een kijkje nemen. Het was een heerlijke middag.

Maandag 26 april 2021

Onderweg naar het werk.

Eenmaal thuis na een hectische dag wilde Luna graag met de bal spelen. Ze snapt alleen niet dat ze dan de bal ook los moet laten. Gekke hond.

Gaat best goed zo tussen de konijnen en de kippen. Gezellig samen eten.

Dinsdag 27 april 2021

Op Koningsdag waren we lekker vrij. Juud en ik zijn naar Bergen op Zoom gereden; Juud om te hardlopen en ik om te rolschaatsen. 

Fijn plekje ook.

Na bijna 7 kilometer zat het er weer op. Even rusten dus.

Natuurlijk moet de verjaardag van de koning gevierd worden met een oranje tompouce. 

Deze foto stuurde mijn schoonvader toen hij aan het wandelen was. Wat een plaatje he?

Woensdag 28 april 2021

Op woensdag heb ik drie sneltesten mee naar huis genomen. Als je in het onderwijs werkt, krijg je er twee per week. Ik hoop ze niet te hoeven gebruiken, maar wel fijn dat ik ze thuis heb liggen.

Nadat we bij mijn ouders gegeten hadden, lag er thuis een pakketje te wachten. Nieuwe wielen voor mijn rolschaatsen. Groene wielen, kleurt zo lekker bij mijn rolschaatsen. Mijn veters, die ik eerder ontvangen had, kleuren helaas niet. Ik moet nog even bedenken wat ik nu ga doen.

Donderdag 29 april 2021

Op donderdag had ik mijn laatste les aan mijn vierde klas. Van twee leerlingen kreeg ik een cadeautje. Super lief natuurlijk. Nu hopen dat ik alle leerlingen goed heb voorbereid voor het eindexamen.

’s Avonds was het tijd voor een gerecht van HelloFresh: verse tagliatelle met gebakken paddenstoelen. Ik vond het erg lekker.

Er kwam weer een pakketje binnen, maar dit was voor mij een beetje een verrassing. De elektrische tandenborstel van Mike was kapot gegaan, dus heeft hij een nieuwe besteld. Nou, eigenlijk twee nieuwe. De Oral-B iO 8n staat nu te schitteren aan mijn kant van de wastafel. Fijn ding wel, alleen vind ik het stom dat er alleen witte borsteltjes bij zitten. Verder klaag ik niet.  

Net voordat we gingen slapen, zag Mike deze bloem in onze Pachiraplant. We hebben deze plant al jaren en dit is de eerste keer dat er een bloem in zit. 

Vrijdag 30 april 2021

Vrijdagochtend gewerkt en om 12:00 begon het weekend en de meivakantie. Even twee weken rusten en genieten. Dat moest gevierd worden met de konijntjes.

De vakantie sloeg in als een bom, want ik heb bijna de hele middag geslapen. Ik was zo moe. Rond half 4 moest Mike bloed laten prikken in het ziekenhuis en ik ging gezellig mee. Ik moest alleen wel wachten in de auto. Eenmaal thuis viel ik weer in slaap.

In de avond kwamen vrienden eten en kregen we dit prachtige boek: De jongen, de mol, de vos en het paard. Om te zien is het al een plaatje, maar het schijnt ook nog eens ontzettend mooi te zijn. Ik ga er snel in beginnen. Heb jij het al gelezen?

Zaterdag 1 mei 2021

De ochtend starten we met een wandeling.

Zie je dat? Ik heb deze foto gemaakt in de boekenwinkel. Mike en ik zijn zaterdag lekker naar de stad gegaan en konden gewoon alle winkels weer in. Ik ben zo blij dat het weer kan.

De buit was niet al te groot hoor. Schimmen van Dolly Alderton en een reisboekje over Toscane. Als het even kan, gaan we daar in de zomer naartoe.

Natuurlijk zijn we ook even naar het terras gegaan. 

We hebben wat gedronken en heerlijk gegeten bij Bagels & Beans. We hadden dit zo gemist. Helaas zit nu wel mijn spalkje van mijn beugel los, dus moet ik de tandarts even gaan bellen. Verder was het een heerlijke dag.

Dat was mijn laatste week van april. Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen. De komende twee weken ben ik lekker vrij. Ik hoop veel te kunnen lezen, maar ook regelmatig te kunnen gaan rolschaatsen. Het weerbericht is alleen nog niet heel erg positief. We gaan het wel zien.

Heb jij ook vakantie of moet je juist weer gaan beginnen? Wat er ook op de planning staat, ik wens je een fijne week toe.

Liefs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com.  Mijn naam is Ilona en ik blog ondertussen alweer drie jaar. Ik ben begonnen met een blog over boeken, maar tegenwoordig schrijf ik over alles wat ik graag met je wil delen (en dat is stiekem best veel). Veel lees- en kijkplezier!

Liefs!

Samenwerken?

Ben jij op zoek naar een leuke samenwerking? Stuur een mailtje naar samenwerken@gewooniloon.com en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Advertentie
Select Flight 1 2023Select Flight 1 2023
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.