Favorieten april 2021

De laatste dag van de maand april is aangebroken en dat is een mooi moment om terug te kijken. April was een fijne maand; de lente begint te komen, er waren wat extra vrije dagen en ik heb genoten van een paar erg fijne boeken. Tijd om mijn favorieten van april 2021 met je te delen. Ik heb dit artikel wel in een nieuw jasje gestoken, dus ik hoop dat je het leuk vindt.

Favoriete boek

De Kustmoorden - JD Barker James Patterson - Boekerij

Ondanks dat ik genoten heb van een paar mooie boeken, heb ik niet zo heel erg veel gelezen. Drie boeken in totaal: Vaarwel Roscoe, Mijn Kwaadbloed en De kustmoorden. Ik vond Vaarwel Roscoe en Mijn Kwaadbloed erg mooi, maar De kustmoorden was veruit mijn favoriet van deze maand. 

Zoals ik in mijn recensie over dit boek al schreef, is het bizar hoe goed het geschreven is. James Patterson en J.D. Barker hebben een verhaal geschreven dat tot op het laatste moment spannend is én waarbij je als lezer constant de verkeerde kant opgestuurd wordt. Zo knap! Mocht je van thrillers houden dan raad ik je aan mijn recensie te lezen of dit boek gewoon aan je collectie toe te voegen.

Favoriete serie

Volgens mij was het ergens rond kerst dat ik getipt werd over de serie Younger op Videoland. Een heerlijke serie die zich afspeelt in mijn favoriete stad New York. Op dat moment stonden er zes seizoenen klaar en binnen een korte tijd had ik alle afleveringen gezien. 

Afgelopen maand kwam eindelijk seizoen 7 uit en ik zit er weer helemaal in. Ik probeer de afleveringen niet achter elkaar te kijken, want dit wordt helaas het laatste seizoen. Heb je deze serie ook gezien? Zo niet, zeker gaan doen. #teamjosh 

Favoriete dag

Familiedag

Mijn favoriete dag van de maand was zondag 25 maart; afgelopen zondag. Dit werd een spontane familiedag.

We hadden met mijn broer en zijn gezin afgesproken dat ze bij ons zouden komen lunchen. Na de lunch zijn we met z’n allen naar een terrein gegaan waar ik graag rolschaats. Mijn schoonzus wilde mijn oude rolschaatsen eens proberen om te kijken of ze het leuk genoeg zou vinden om ook rolschaatsen aan te schaffen. Mijn ouders kwamen ook kijken en het was super gezellig.

’s Avonds zijn Mike en ik nog meegegaan naar mijn broer om daar ook nog samen te eten. Erg genieten en fijn om even de hele dag bij ons nichtje en neefje te zijn. 

Favoriete foto

Rolschaatsen

Voor mijn website en voor mijn Instagram maak ik heel veel foto’s in de maand. Mijn favoriet van deze maand is bovenstaande rolschaatsfoto. Ik word enorm blij van rolschaatsen en ik vind deze foto echt heel tof. Deze foto maakt me meteen blij.

Deze foto is uiteindelijk ook gebruikt voor een artikel: De beste rolschaatstips. Misschien vind je het leuk om het artikel te lezen =).

Favoriete artikel

New York PF

Bloggen vind ik enorm leuk en ik vind het elke dag leuker worden. Mijn favoriete artikel om te schrijven deze maand was Meet the blogger. Dat klinkt een beetje gek misschien, omdat het artikel over mij gaat, maar het was leuk om weetjes over mezelf op te schrijven en terug te denken aan vroeger. Daarnaast ben ik ook een beetje trots, want het was het meest gelezen artikel van de maand april. #dankbaar

Favoriete aankoop

Radar Energy Wheels

Mijn favoriete aankoop van de maand april zijn deze prachtige Radar Energy wielen voor mijn rolschaatsen. Ik had al kleine wielen voor binnen en grotere wielen voor buiten. Omdat het beter weer wordt (en corona nog steeds niet vertrokken is) rolschaats ik meer buiten. Voor lange afstanden zijn mijn grotere wielen prima, maar om kunstjes te oefenen zijn kleinere wielen beter. Na lang wikken en wegen ben ik gegaan voor deze knapperds.

Geen roze, je ziet het goed. Het is ook even wennen om ze onder mijn rolschaatsen te zien, maar ook erg leuk. Ik heb ze al uitgeprobeerd en het verschil is zeker te merken. Hopelijk wordt het goed weer in de meivakantie, zodat ik ze optimaal kan proberen. 

Dit waren mijn favorieten van april 2021. Ik hoop dat je mijn nieuwe opzet leuk vindt en anders hoor ik het graag natuurlijk. 

Wat waren jouw favorieten van de maand april? 

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.