De week in foto’s #43

Het is weer zondag, dus ik laat je zien hoe mijn laatste vakantieweek is geweest. Het was een gezellige week met, over het algemeen, mooi weer. In deze De week in foto’s zie je dat ik mijn nagels heb laten doen, aan het winkelen ben geweest én dat ik mijn boekenkast ingericht heb. Kijk je mee?

Zondag 9 mei 2021

Op Moederdag kreeg mijn vader zijn eerste vaccinatie. Omdat hij best een eindje moest rijden, ben ik voor de zekerheid/gezelligheid even meegegaan. De wekker ging deze ochtend om 06:30… 

Deze twee kwam ik tegen toen ik met Luna aan het wandelen was. Zij wonen al jaren op hetzelfde plekje in ons dorp. Zo lief.

Konijnen en kippen kunnen prima samen. In ieder geval gaat het altijd goed als er eten in het spel is. Terwijl zij lekker aan het eten waren, waren wij de hokken aan het schoonmaken. Verschil moet er zijn.

Moederdag vierden we bij mijn broer en schoonzus. Terwijl iedereen zat te genieten van asperges, at ik lekker een poké bowl.

Maandag 10 mei 2021

Op zondag had ik bij 123inkt.nl boekensteunen gekocht voor mijn boekenkast. Op maandag waren ze al binnen. Wat een fijne webshop. Ik heb gekozen voor doorzichtige boekensteunen, want ik heb er nogal wat nodig. 

In de middag zijn mama en ik naar onze nagelstyliste geweest. Ik voel de lente nog niet helemaal, dus ik heb gekozen voor donkere nagels. 

’s Avonds wel lekker elf kilometer gerolschaatst. Het was er perfect weer voor. 

Dinsdag 11 mei 2021

Ook op dinsdagochtend ben ik even aan het rolschaatsen geweest en toen maakte ik deze selfie. Goedemorgen!

De rest van de dag heb ik niet zo heel veel gedaan. Ik heb genoten van de diertjes en een blog geschreven. Lekker even rustig aan.

Woensdag 12 mei 2021

Tijd om de badkamer te poetsen. Wat een werk toch altijd. Ik hou helemaal niet zo van huishoudelijk werk. Jij wel?

Gelukkig had ik een mooi vooruitzicht, want ’s middags heb ik samen met een vriendin lekker het terras opgezocht. Ik had toast met champignons. Lekker!

Het weer was deze week een beetje raar. De ene dag was het prachtig en de andere dag was het regenachtig. Het levert wel mooie plaatjes op tijdens het wandelen met de hond.

Donderdag 13 mei 2021

Hemelvaartsdag stond in het teken van het inrichten van mijn boekenkasten. Wat een werk! Mike ging voor drie dagen op pad met de motor, dus het was lekker rustig in de studeerkamer. Komende maandag komt er een artikel online over mijn (nu lege) boekenkasten. 

Ondanks dat het veel werk was, had ik mijn boeken redelijk op tijd geordend. Ik had nog even tijd om naar de Ikea te gaan met mijn schoonvader voor een nieuw bureau. Helaas ben ik niet geslaagd en erger ik me nog even aan ons oude bureau. 

Vrijdag 14 mei 2021

Elke ochtend staat er een nieuw tekst op de scheurkalender. Deze vond ik pakkend!

Om 10:00 stond ik met Judith in Leidschendam om naar het nieuwe winkelcentrum te gaan: Westfield, Mall of the Netherlands. Eerlijk? Ik vond het erg tof. Het was druk, maar prima te doen. 

Victoria's Secret - Westfield

10 jaar geleden ging ik voor het eerst een Victoria’s Secret in. Dat was in Los Angeles en ik wist niet wat me overkwam. Sindsdien ben ik groot fan. Nu hebben we er één in Nederland. Deze winkel is niets vergeleken met de Amerikaanse varianten, maar leuk was het wel.

Eten en drinken moesten we buiten doen en dat was wel fijn. Dat mondkapje wordt op een gegeven moment vervelend. Juud mocht gelijk even poseren.

We waren er om 10:00 ’s ochtends en we vertrokken pas weer om 20:00 ’s avonds. Natuurlijk moet er dan wel lekker gegeten worden. 

Juud wilde eindigen met Starbucks. Na een kwartier in de rij te hebben gestaan, vonden we het eigenlijk wel prima en zijn we naar de auto geslenterd. We waren kapot, maar het was een heerlijke dag.

Zaterdag 15 mei 2021

Gelijk tijd om mijn nieuwe broek aan te doen. Ik heb zoveel leuke items gekocht. 

In de ochtend nieuwe plantjes gekocht voor de boekenkast. Ik moet de kast maar een beetje extra decoreren, aangezien het nu lijkt alsof ik geen boeken meer heb =).

Mijn nieuwe lievelingsplant. Ik heb geen idee hoe deze plant heet, maar hij lijkt op de pannenkoekenplant maar heeft hartjes als bladeren. Super leuk.

De rest van de dag heb ik lekker mijn gemak gehouden en was ik blij dat Mike weer veilig thuiskwam. 

Prima vakantieweek zoals je kon zien. Helaas is de vakantie nu ten einde gekomen en gaan we maandag weer knallen. Het laatste stuk van dit rare schooljaar. Maandag starten de examens meteen, dus het zal weer even een spannende tijd zijn. 

Komende week is niet zo heel spannend verder. Ik moet werken, naar de kapper en ik hoop nog ergens te kunnen rolschaatsen tussendoor. We zullen het wel zien. 

Heb jij een leuke week gehad of voor de boeg? Ik hoor het graag. 

Liefs.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.