De week in foto’s #52

Het is feest! De week in foto’s bestaat vandaag precies één jaar. 52 weken lang foto’s gemaakt van elke dag die voorbij kwam. Ik vond en vind het erg leuk om te doen en het is nog leuker om te horen dat andere mensen het graag lezen. Bedankt! Op naar jaar twee!

De afgelopen week was heftig op allerlei manieren. Voor Nederland was het heftig, omdat we een fantastische misdaadjournalist verloren zijn op een vreselijke manier. Daarnaast heeft Limburg het erg zwaar te verduren gehad en ik wens iedereen heel erg veel sterkte daar.

Persoonlijk had ik één van de drukste weken op het werk met fijne en minder fijne dingen. Ik laat het je zien.

Zondag 11 juli 2021

We begonnen de zondagochtend met een kinderfeestje. We gingen al vroeg op pad, zodat we de middag nog lekker voor onszelf hadden.

Op de terugweg hebben we lekker geluncht bij Subway. Genieten!

In de middag hebben we de hokken van de diertjes schoongemaakt. Beertje kwam weer helpen natuurlijk.

Maandag 12 juli 2021

Favorieten juli 2021

Op maandag was het meteen al druk op het werk. Veel gesprekken gevoerd en voorbesprekingen gedaan. Eenmaal thuis lag er een leuk pakketje in de brievenbus. Dit shirt heb ik via Etsy gekocht en ik ben er helemaal blij mee.

Lux en Beertje werden op maandag gecastreerd. Alles is goed gegaan, maar ze moeten nu een paar dagen binnen blijven. Gezellig, al kunnen ze wel flink stinken =).

De rest van de avond heb ik gelezen en tv gekeken. Altijd goed natuurlijk.

Dinsdag 13 juli 2021

Op dinsdagochtend had ik ontzettende hoofdpijn, dus zette ik mijn bril weer eens op. Ik heb mijn bril eigenlijk nooit op, omdat het niet echt nodig is. Nu dus even wel.

Ook deze dag bestond uit gesprekken voeren en voorbesprekingen doen. Gelukkig aten we ’s avonds macaroni met kaas. Dat maakt altijd veel goed.

De rest van de avond heb ik achter mijn laptop gezeten. Ik moest een blog schrijven en wat dingen voor school doen. Luna kwam af en toe kijken en vond de printer zeer fascinerend.

Woensdag 14 juli 2021

Woensdag was hectisch. Van half 9 tot half 2 zat ik in rapportvergaderingen en van half 3 tot half 6 hadden we een feest van een collega voor zijn afscheid.

Ik ben wel gaan eten bij mijn ouders, maar Mike niet. Mijn moeder had een kaarsje aangestoken, omdat Mike een aantal slechte dagen had vanwege zijn Crohn. Ondertussen lijkt het weer iets beter te gaan.

Donderdag 16 juli 2021

Weer feest! Op donderdag kwam ik op school aan en zag het plein er zo uit. Er was een gala georganiseerd voor de examenleerlingen. Het weer was ’s ochtends nog niet best zoals je ziet.

Ook in de middag werd het weer niet beter, maar we hadden hoop.

Feest!

Uiteindelijk werd het weer echt niet beter, dus viel het feest letterlijk in het water. Gelukkig heeft iedereen er het beste van gemaakt en was het heel gezellig.

Omdat er weinig vegetarisch eten was bij het gala, bestelde ik lekker sushi voor mezelf. Ik had het wel verdiend, vond ik.

Vrijdag 16 juli 2021

Feest!

Op vrijdag werkte ik niet thuis, maar op school. Ik wilde in de ochtend de nieuwe klassenverdeling maken en ’s middags, je raadt het al, hadden we weer een feestje. De opening van het nieuwe gebouw én het officiële afscheid van onze directeur.

Toen ik ’s avonds thuiskwam, lag er een cadeautje van Mike op mij te wachten: parfum. Zo lief en totaal onverwachts. 

De rest van de avond heb ik in de bank gehangen. Saai, maar nodig.

Zaterdag 17 juli 2021

Op zaterdagochtend ben ik lekker achter mijn laptop gekropen om alvast deze post te schrijven. Ik baalde ervan dat het mij niet lukte om vrijdag een artikel te posten op mijn site en ik hoop dat me dat niet te vaak gebeurt.

Al een paar weken geleden had ik dit boek gereserveerd bij Bol.com: Je bent zoals je denkt van Michael Pilarczyk. Na Master Your Mindset ben ik fan van zijn boeken. Hij zou pas maandag op de deurmat vallen, maar kwam vandaag. Leuk! 

De zomer lijkt weer terug te zijn, dus Mike en ik zijn even gaan wandelen met Luna bij de Grevelingen. Het was erg druk met veel mensen die aan het zwemmen waren. Persoonlijk vond ik het daar nog te koud voor.

Daarna zijn we lekker wat gaan drinken en hebben we geluncht aan het water. Deze zelfgemaakte ijsthee was erg lekker.

Omdat Mike en ik allebei weg zijn op zondag, hebben we in de middag de hokken van de dieren schoongemaakt. Panda lag er zo lekker bij dat ik er wel een foto van moest maken. 

Iets minder foto’s dan normaal, helaas. Ondanks dat het wat chaotisch was, was het achteraf gezien een prima week. Beter dan ik had verwacht in ieder geval.

Komende week blijft het nog even feest, want op donderdag hebben we de diploma-uitreikingen van de leerlingen en vrijdag nemen we op een leuke manier afscheid van collega’s én luiden we de vakantie in. Ik begin vandaag in ieder geval met een dagje sauna om op te laden =).

Mocht je al vakantie hebben dan wens ik je een erg fijne vakantie toe en als je nog niet aan de beurt bent dan gaan we er gewoon weer een mooie week van maken.

Liefs.

3 reacties

 1. Weer leuk om te lezen en zien Ilona. Heel hectisch! Succes met de laatsten werkweek, het aftellen kan beginnen.

  Jammer van het gala en het slechte weer.

  De bril staat je leuk.

  Mooi nieuw schoolgebouw.

  En als laatste..wat is Mike lief en attent met zijn cadeautjes.

  Liefs, Christina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com.  Mijn naam is Ilona en ik blog ondertussen alweer drie jaar. Ik ben begonnen met een blog over boeken, maar tegenwoordig schrijf ik over alles wat ik graag met je wil delen (en dat is stiekem best veel). Veel lees- en kijkplezier!

Liefs!

Samenwerken?

Ben jij op zoek naar een leuke samenwerking? Stuur een mailtje naar samenwerken@gewooniloon.com en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Advertentie
Mode 2023Mode 2023
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.