De week in foto’s #54

Vandaag start de maand augustus, maar ik kijk nog even terug op de laatste week van juli met De week in foto’s #54. Officieel gezien mijn eerste week vakantie, maar ik ben de eerste twee dagen nog op school geweest. Vanaf woensdag begon dan echt mijn zomervakantie. Ik neem je, net zoals elke zondag, mee naar de afgelopen week.

Zondag 25 juli 2021

De week in foto's #54

De zondagochtend begonnen met de Olympische Spelen. Heerlijk wakker worden zo. Mijn favoriete sport om naar te kijken is turnen, maar eigenlijk kan ik tijdens deze weken naar alle sporten kijken.

Luna en ik zitten hier te wachten op onze lieve vrienden uit het oosten. Vanwege de afstand en corona hadden we ze al heel lang niet gezien, dus het was erg fijn om ze weer eens te knuffelen.

‘Ik heb geen foto’s gemaakt de rest van de dag, maar mijn schoonvader wel. Deze regenbogen stonden bij ons voor in het weiland. Erg mooi. 

Maandag 26 juli 2021

Wat een rust op school. Ik ben een paar uurtjes naar school geweest om op te ruimen en mailtjes weg te werken. 

’s Middags zijn Mike en ik naar de dierenarts geweest met Lux en Beertje. De hechtingen van de castratie moesten eruit gehaald worden. Gelukkig zag het er prima uit. 

De week in foto's #54

Terwijl ik ’s avonds in de bank zat, was ik Luna opeens kwijt. Ze was even aan het kletsen met de konijntjes. Ze lag eigenlijk op de grond, maar toen ik een foto wilde maken ging ze net staan. 

Dinsdag 27 juli 2021

Op dinsdagochtend ben ik eerst gaan wandelen met Luna. 

’s Middags hadden we een borrel met alle teamleiders en directeuren van onze school. Dit was bij Beum in Dorst. Werkelijk een prachtige locatie. Toen ik om 18:00u wegreed, begon mijn zomervakantie écht.

Woensdag 28 juli 2021

Daar zijn we weer. Mijn tweede vaccinatie is een feit.

De rest van de dag heb ik in de bank gezeten. Elk jaar begint mijn vakantie met een flinke baaldag. Ik heb dan nergens zin in, wil niks en heb ook zeker geen zin om aardig te doen. Ik hoop elk jaar dat het meevalt, maar ook deze keer kwam ik er niet onderuit. Accepteren dan maar. 

De week in foto's #54

Het enige geluksmomentje bracht de postbode mee: Hartendief van Emma Anna. Ik mag dit boek recenseren voor een blogtour van deze nieuwe serie. Erg veel zin in.

Luna doet lekker heel de dag mee. Ze steekt zelfs haar tong uit =).

Donderdag 29 juli 2021

Na zo’n baaldag is het altijd spannend hoe ik de volgende dag mijn bed uit stap, maar een dagje ontstressen doet wonderen. In de ochtend ben ik de slaapkamer gaan poetsen. Ik had gelukkig geen last van mijn vaccinatie, alleen een beetje spierpijn.

Na een ochtendje poetsen ben ik gaan lunchen met mijn schoonvader. Vakantie hebben is zo fijn.

Daarna even terug naar de GGD, want ik was woensdag mijn medisch paspoort vergeten. Die is ondertussen weer bijgewerkt. 

Hee, daar zijn we weer. Rolschaatsen met twee leuke collega’s bij Skatefever

Vrijdag 30 juli 2021

Goedemorgen! Zoals elke morgen deze week word ik wakker met de Olympische Spelen. De atletiekbaan is geopend. 

Nieuwe nagels. Oh nee, geen nagels meer. Vorige week verloor ik een nagel en daar bleek een bacterie onder te zitten. Nu moet die nagel luchten en behandeld worden, dus dan maar even geen nagels. 

In de middag gingen Mike en ik op pad voor de caravan. Stiekem even rondgekeken voor een eigen caravan, maar wat zijn die dingen duur zeg. Nog maar even sparen.

Na een romantisch etentje bij McDonalds zijn we even naar Designer Outlet Roosendaal gegaan. Voor de vakantie wilde ik graag wat korte broeken en ik ben geslaagd bij Jeans Centre

Zaterdag 31 juli 2021

De weekboodschappen zijn weer in huis. 

Rolschaatsen in onze garage. Een aantal weken geleden werd er een vloer in de garage gelegd, maar die moest eerst goed uitharden. Nu is de vloer klaar om gebruikt te worden en ik heb meteen mijn kans gegrepen. Mijn eigen rolschaatsbaan. Zo fijn met dit weer. 

Hier moeten we het ongeveer de hele week al mee doen. Buien, wind en regen. Prachtige luchten, maar het voelt niet echt als zomer  helaas. 

We hebben de week afgesloten met een feestje. De tante van mijn vader vierde haar 91ste verjaardag en dat werd groots uitgepakt. Een gezellig samenzijn met familie en heel veel lekker eten.

Zo zag mijn laatste week van juli eruit en wat ben ik blij dat het eindelijk vakantie is. Ik heb er echt naartoe geleefd en het is fijn dat het nu zo ver is. 

Komende week heb ik niet heel erg veel op de planning staan, maar dat vind ik ook erg fijn. Ik ga in ieder geval de caravan poetsen en inruimen, daarnaast hoop ik wat uurtjes te kunnen rolschaatsen. 

Heb jij een fijne week gehad? 

Liefs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Wat leuk dat je op mijn site Gewoon Iloon bent beland. Hier vind je elke woensdag, vrijdag en zondag om 07:00 uur een nieuw artikel. Ik schrijf over boeken, rolschaatsen, reizen, lifestyle en over mijn persoonlijke leven. Neem vooral een kijkje en een reactie achterlaten mag altijd natuurlijk 😊.

Liefs!

Meer over mij?
Tag Cloud
Samenwerken?

Als blogger ben ik altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Wil jij samen met mij aan de slag? Mail dan naar info@gewooniloon.com of klik hier.

Recente berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.