Favorieten van juli 2021

Juli is bijna ten einde. Normaal gesproken een maand waarin de zon veel schijnt, maar niets is minder waar. Het was vooral een maand met veel regen. Ergens prima, omdat de vakantie in het zuiden pas laat begon dit jaar. Toch wat het niet alleen kommer en kwel, want ik heb weer een aantal favorieten met je te delen. Ben je klaar voor mijn favorieten van juli 2021?

Favoriete boek

Dream Again - Mona Kasten - Boekerij

Ondanks alle drukte heb ik deze maand vijf boeken gelezen en ik heb geen enkel boek met tegenzin gelezen. Het is dan ook moeilijk om een favoriet boek te kiezen, maar ik ga het toch doen.

Mijn twee favoriete boeken van deze maand waren Dream Again van Mona Kasten en De beller op lijn vier van J.D. Barker.  Ik kies toch voor Dream Again, omdat het ten eerste het laatste deel van een fantastische serie is en ten tweede omdat ik graag Mona Kasten in het zonnetje zet. Wat heb ik toch genoten van deze prachtige reeks boeken. 

Heb jij deze serie al gelezen? Als je antwoord nee is dan raad ik je aan zo snel mogelijk te starten.

Favoriete muziek

Afgelopen maand werd ik door een collega gewezen op het nieuwe album van Rag’n’Bone Man: Life By Misadventure. Ik ken deze zanger alleen van zijn duet met P!NK, maar ik vind zijn stem in dat liedje erg mooi. 

Ik ben het album wel gaan luisteren en sindsdien ben ik fan van deze man. Heerlijke muziek om naar te luisteren in de auto, tijdens het rolschaatsen of  gewoon als je lekker in de bank zit. Echt een aanradertje.

Favoriete dag

Favorieten juli 2021

Juli was een erg drukke maand, vooral op het werk. Er moet veel gebeuren om het jaar goed af te sluiten en er zijn allerlei feestjes die gevierd worden. Feestjes zijn leuk, maar het kost altijd best veel energie. 

Op 18 juli ging ik met een vriendin de hele dag naar Wellnessresort Elysium in Bleiswijk. Even een dagje offline, niets doen en genieten. Vanwege corona was het al een tijd geleden, dus ik was er wel aan toe. We hebben een heerlijke dag gehad en ik was daarna klaar om de laatste schoolweek in te gaan. Misschien ben ik er nu wel weer aan toe…. =).

Favoriete foto

Favorieten juli 2021

Naast regen, storm en wind, hebben we ook een paar mooie dagen gehad in juli. Op één van die mooie dagen ben ik lekker gaan rolschaatsen met (een hardlopende ) Judith en toen maakte ze deze foto van mij. Ik geniet zo enorm als ik mijn rolschaatsen aan heb dat ik dol ben op foto’s met rolschaatsen. Het was ook gewoon een heerlijke avond. 

Favoriete artikel

Stom!

Het leukste artikel om te schrijven was het artikel Stom! Het schrijven was leuk, maar ook de reacties op dit artikel via Instagram waren erg grappig. 

Juli was niet mijn beste maand en dat zie je een beetje terug in mijn artikelen. Het is soms ook erg fijn om alles van je af te schrijven en Stom! was op dat moment even wat ik nodig had. 

Favoriete aankoop

Favorieten juli 2021

In juli heb ik het best even rustig aan gedaan met het kopen van spulletjes. Dit was ook even nodig waarschijnlijk. 

Wel heb ik twee shirts gekocht via Etsy en mijn favoriet zie je hierboven op de foto. Het is een shirt met rolschaatsen erop. Ik word hier persoonlijk wel blij van en het shirt staat ook nog eens leuk. Soms zijn het de kleine dingen.

Achteraf gezien was juli eigenlijk een prima maand, al ben ik blij dat ik nu lekker vakantie heb. Tijd om even wat rust te pakken en bij te tanken. Ook hoop ik op goed weer in augustus.

Dit waren in ieder geval mijn favorieten van de maand juli 2021. Ik hoop dat je het leuk vond om alles te lezen.

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.