De week in foto’s #57

Ondertussen zitten we alweer anderhalve week in Toscane. De temperatuur is een beetje gezakt en we hebben de afgelopen week een stuk meer gezien van deze prachtige streek in Italië. In deze De week in foto’s #57 neem ik je mee en laat ik je zien wat wij gedaan hebben. Nieuwsgierig? Lees dan mee =).

Zondag 15 augustus 2021

Dit zijn mijn beste twee vrienden deze vakantie. Ik smeer me de hele dag in met anti-muggenspul maar ondertussen zit ik helemaal onder de bulten. Gezellig.

Op zondag gingen we voor het eerste barbecueën. Ik had een stuk zalm en Mike een stukje kip. We hebben het geprobeerd te scheiden en dat was aardig gelukt. 

’s Avonds was er een marktje op de camping waar we even naartoe geweest waren. Niet heel bijzonder, maar wel leuk.

Prachtig uitzicht vanuit de andere kant van de camping.

Maandag 16 augustus 2021

De dag beginnen met een boek. Heerlijk opstarten zo.

Bert kwam mij gezelschap houden. We hebben hier heel veel diertjes (naast muggen) en ik heb ze allemaal een naam gegeven. Bert komt elke dag even kletsen.

Eind van de middag zijn we naar Florence gegaan om een rondje te gaan wandelen. We begonnen met eten. Ik ben zo dol op het eten hier.

Natuurlijk zijn we even langs de mooie Duomo (kerk) gelopen. We hebben nog niet alles gezien, omdat we best laat naar Florence gingen. We willen deze vakantie graag nog even terug.

Oh, oh, is dat een Victoria’s Secret??? Het was helaas maar een kleine winkel met parfum en tasjes. Toch leuk, maar niets gekocht.

We eindigen elke dag met een potje Duizenden. Ik verlies regelmatig.

Dinsdag 17 augustus 2021

Op dinsdag werd het iets minder warm en gingen we naar Siena. 

Siena heeft mijn hart veroverd. Ik kan hier wel honderd foto’s van deze prachtige stad plaatsen.

Hi! Ik sta hier even een potje gelukkig te zijn. 

Eenmaal terug op de camping zijn we snel nog even het zwembad in gegaan. Het zweet loopt de hele dag van je lijf namelijk.

Woensdag 18 augustus 2021

Tijd voor meloen! Het fruit is hier zoveel lekkerder dan in Nederland. Of beeld ik me dat maar in?

Woensdag was poetsdag. Er moest wat gewassen worden en schoongemaakt. Mijn taak? Het vegen van de vloer binnen en buiten. #campinglife

De rest van de dag hebben we aan het zwembad gelegen en we sloten de avond af met een gelato. Yum!

Donderdagochtend wilden we vroeg vertrekken, want we zouden naar Lucca en Pisa gaan. Het werd onverhoopt iets later, maar uiteindelijk waren we rond half 12 in Lucca.

Ook Lucca vond ik erg mooi. Niet zo mooi als Siena, maar zeker de moeite waard.

Pisa - Toscane 2021

Ondanks dat we dachten dat we geen tijd meer zouden hebben voor Pisa, is het toch gelukt. Deze foto is sindsdien mijn favoriet.

In de avond nog even een rondje gewandeld over de camping. Als je van kamperen houdt, raad ik deze camping echt aan.

Vrijdag 20 augustus 2021

We dachten op vrijdag naar een leuke mall te gaan, maar dat viel helaas enorm tegen. Deze mall bestond uit dure merken, maar zo gedroegen mensen zich ook echt. Niet gezellig en binnen vijf minuten zaten we weer in de auto.

De weg er naartoe was wel erg mooi.

We zijn daarna doorgereden naar een andere outlet en die was wel erg leuk. Ook kregen we onze eerste Italiaanse regenbui.

Mike was even klaar met pasta en pizza, dus besloten we bij een Amerikaanse Diner te eten. Dit was zo enorm leuk. De serveersters bedienden op rolschaatsen, de uitstraling van deze diner was top en we hebben ook nog eens heerlijk gegeten. 

Daar hoort ook een milkshake bij natuurlijk.

Zaterdag 21 augustus 2021

Na die heerlijke avond in de diner, kwamen we terug op de camping en was de caravan bijna weggespoeld. Ook de was die buiten hing was nat en (weer) vies. We hebben er maar een rustig dagje van gemaakt en de was weer weggewerkt. 

Na de boodschappen kwamen we terug op de camping en heb ik deze foto gemaakt. Cipressen zijn prachtig om te zien en zeker als ze zo in een rij staan.

BooksandBabbels #6

We sluiten de week weer af met eten natuurlijk =).

Het is hier zo fijn en ik ben zo enorm aan het genieten. Ik heb nog helemaal geen zin om naar huis te gaan. Komende week staan Arezzo en Florence nog op de agenda en verder gaan we nog een paar dagen genieten van de rust. Woensdag pakken we alles weer in, zodat we donderdag weer richting huis kunnen. Wat vliegt de tijd toch.

Ik hoop dat je deze De week in foto’s #57 leuk vond. Volgende week ben ik er natuurlijk weer. Maak er een mooie week van.

Liefs!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com.  Mijn naam is Ilona en ik blog ondertussen alweer drie jaar. Ik ben begonnen met een blog over boeken, maar tegenwoordig schrijf ik over alles wat ik graag met je wil delen (en dat is stiekem best veel). Veel lees- en kijkplezier!

Liefs!

Samenwerken?

Ben jij op zoek naar een leuke samenwerking? Stuur een mailtje naar samenwerken@gewooniloon.com en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Advertentie
Mode 2023Mode 2023
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.