De week in foto’s #59

Je kijkt zo lang uit naar de zomervakantie en na twee keer knipperen met je ogen is die vakantie alweer voorbij. We hebben het zo fijn gehad en dat zorgt er waarschijnlijk voor dat ik nog niet heel erg veel zin heb om te starten. Toch ben ik de afgelopen week alweer naar school geweest. Daarnaast heb ik ook nog lekker genoten van de laatste vrije dagen. Kijk je mee naar De week in foto’s #59?

Zondag 29 augustus 2021

Na een fijne eerste nacht terug in ons eigen bedje, begon zondag de grote opruiming van de vakantie. Eerst de post weggewerkt. Van Boekerij had ik het boek Wat zou Dolly doen? van Petra Vollinga opgestuurd gekregen. De kaft ziet er al erg leuk uit. 

Ook was mijn nieuwe agenda voor het komende schooljaar binnengekomen: de planner van Structuurjunkie (lees Cynthia). Ik ben erg benieuwd of dit werkt voor mij.

En na weken lekker gewandeld met Luna. Ik moet wel weer even wennen aan de temperaturen in ons landje… brrr.

Ellende!

Jaaaa, daar is Juudje weer. Omdat onze mannen naar de F1 in Spa zouden gaan, hadden wij bedacht om lekker uit eten te gaan. Doordat onze terugreis anders was verlopen, is Mike niet meer naar Spa gegaan. Achteraf maar goed ook; de race was volledig in het water gevallen.

Juud en ik hebben gegeten bij Brasserie De Berk in Bergen op Zoom. 

Maandag 30 augustus 2021

Dit is een klusje wat ik altijd uitstel: kwasten wassen. Toch wilde ik het nieuwe schooljaar in met schone kwasten, dus ik ben er toch maar voor gaan zitten. 

Terwijl Mike met de caravan aan het stoeien was, ben ik even met de konijntjes gaan kroelen. Fijn om thuis te zijn.

Mijn tomaten zijn nog steeds niet rood, maar er blijkt toch een fantastische moestuinvrouw in mij te schuilen. Er zitten zoveel tomaatjes in onze plant. Leuk!

Op maandagavond ben ik baantjes gaan zwemmen. Zwemmen moet erg goed zijn voor je lichaam, dus ik ga het eens een kans geven.

Dinsdag 31 augustus 2021

Goedemorgen! Beertje en Betty beginnen de dag gezellig met een ontbijtje.

Ik ging eigenlijk vis halen bij de visboer, maar  eindigde met deze enorm leuke jurk bij Shoeby. Ik heb ook nog een broek gekocht. Oeps!

Daarna heb ik wel echt vis gehaald. Ook deze heerlijke pokébowl voor bij de lunch. Yum!

In de middag ben ik met mijn schoonvader zijn nieuwe auto gaan halen. Issie niet leuk?

Woensdag 1 september 2021

Op dinsdagavond hebben Mike en ik mijn nichtje en neefje opgehaald, want die kwamen twee nachtjes logeren. Tijd voor de rolschaatsdisco natuurlijk!

Helaas stonden we daarna in de file…

Eenmaal thuis hebben we gegeten en zijn we gaan freubelen. Mijn nichtje ging aan de slag in haar bullet journal en voor mij werd het tijd om mijn nieuwe agenda in te wijden. 

Donderdag 2 september 2021

Dit lijkt op het einde van de vakantie. Tijd om weer even op school te kijken.

Niet te lang, want ik mocht weer naar de kapper ’s middags. Het was tijd, want er was niets meer met mijn haar te beginnen. 

Jawel, mijn pony is terug van weggeweest. Op de één of andere manier wil ik altijd aan het einde van de vakantie iets anders met mijn haar. Nu is het weer pony-tijd. Hopelijk houd ik ‘m een beetje in bedwang.

Vrijdag 3 september 2021

Ook vrijdag was ik op school, want de eerste vergadering stond alweer gepland. 

Maar ook de eerste barbecue. Gezellig met collega’s het nieuwe jaar informeel starten. Niet verkeerd!

Je ziet het goed: tomaten uit eigen tuin. Ze zijn nog lekker ook.

Zaterdag 4 september 2021

Jup, er moet echt weer gewerkt worden. Tijd om de hokken van de konijnen en kippen schoon te maken. 

Ik raak steeds meer onder de indruk van onze zonnebloem. Hij is ruim drie meter hoog en er komen steeds meer zonnebloemen uit. Dit was ooit een zaadje he? Gek!

De rest van de zaterdag heb ik besteed aan het huishouden en aan mijn blog. ’s Avonds hebben Mike en ik de kwalificatie van de F1 teruggekeken en ons gemak gehouden. 

Dat was ‘m dan; de laatste week zomervakantie. Komende week gaan we echt weer aan de slag, maar er staan voor de leerlingen wel veel leuke dingen op het programma. Ook wordt het komende week lekker weer en dat is fijn, want donderdag zit ik heel de dag in een kano (of motorboot).

Verder ga ik maandagavond weer zwemmen, dinsdagavond uit eten en slapen we zaterdagavond buiten de deur. Het gaat wel goed komen die eerste werkweek.

Ik hoop dat je genoten hebt van De week in foto’s #59. Maak er een mooie week van.

Liefs.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com.  Mijn naam is Ilona en ik blog ondertussen alweer drie jaar. Ik ben begonnen met een blog over boeken, maar tegenwoordig schrijf ik over alles wat ik graag met je wil delen (en dat is stiekem best veel). Veel lees- en kijkplezier!

Liefs!

Samenwerken?

Ben jij op zoek naar een leuke samenwerking? Stuur een mailtje naar samenwerken@gewooniloon.com en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Advertentie
Mode 2023Mode 2023
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.