De week in foto’s #65

Afgelopen week begon met een heerlijke zonnige zondag waar ik intens van genoten heb. Verder was het een redelijk rustige week op het werk en eindigden we met een heerlijk feestje. Kijk je mee naar De week in foto’s #65?

Op zondagochtend was ik al vroeg op om de hokken van de diertjes te doen. Ik kreeg hulp van mijn neefje, dus dat was fijn. Ook de bewoners zelf droegen hun steentje bij zoals je ziet.
Daarna heb ik de overblijfselen van de tomatenplant en pompoenplant opgeruimd. Onze eerste pompoen uit eigen tuin is een feit.
Ondertussen was Mike druk bezig in de garage, want zijn inrichting was binnen gekomen. Hij is zo trots!
Omdat ik in de ochtend al zo productief was geweest, kon ik in de middag eindelijk weer eens rolschaatsen. Luna was er ook bij.
Tijd om lekker in bad te gaan met een heerlijke bal van Lush! Dit was zo fijn.
Het mooiste aan de herfst zijn de prachtige kleuren van de natuur. Ik word hier zo blij van.
Aangezien ik weer met een studie bezig ben, moet ik 's avonds gewoon weer huiswerk maken. Het is niet eens makkelijk...
Op social media zag ik dat er een documentaire uit was gekomen van Loiza Lamers, dus ik heb Videoland weer eens afgestoft en deze docu gekeken. Erg interessant.
Luna rookt tegenwoordig....
Tijd voor nieuwe nagels. Ik heb een herfstkleurtje uitgekozen en ben er weer erg blij mee.
Op vrijdagavond kon ik eindelijk weer eens in de keuken staan en ik heb mijn lievelingssoep gemaakt: champignonsoep a la mama.
Zo, zo, zo lekker!
Tijd voor een feestje! Onze personeelsvereniging organiseerde een feestje en het was enorm gezellig. Zo jammer dat het om twaalf uur al klaar was.
Ben ik nou weer naar de Intratuin geweest?
Jazeker. Ik moest een cadeautje voor mijn moeders verjaardag halen en dat is een perfecte reden om weer eens naar de kerstshow te gaan.
Voor thuis heb ik een nieuwe kaars en een kerstmannetje gehaald. Langzaamaan mogen de kerstspulletjes weer een beetje het huis in, toch?
We sloten de week af met sushi. Vrienden kwamen langs en we zijn lekker gaan eten samen.

Dit was De week in foto’s #65 en na de baalweek van vorige week ben ik blij dat het weer goed gaat. 

Komende week slaap ik weer een nachtje in een hotel, probeer ik weer ergens te sporten en begint de herfstvakantie. Daar kijk ik erg naar uit. 

Mocht je nu vakantie hebben dan wens ik je een erg fijne vakantie en zo niet dan hoop ik dat je een mooie werkweek tegemoet gaat.

Liefs!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.