De week in foto’s #68

Na een heerlijke herfstvakantie begon vorige week maandag de leukste maand van het jaar: november. Naast dat ik jarig ben in deze maand, vind ik november een prachtige maand omdat we langzaam van de herfst naar de winter gaan. De kaarsjes kunnen ’s avonds weer aan en de dekentjes komen weer te voorschijn. Zo fijn! Ik laat je zien hoe de eerste week van november is geweest in De week in foto’s #68.

Zoals elke zondag begon de dag met het schoonmaken van de hokken. Schaapje komt helpen (ook zoals elke zondag).
Fijn dat we op de hoogte gehouden worden. Pas op! Modder.
Ook in Animal Crossing was het Halloween. Ik heb mijn Nintendo weer helemaal gevonden. Heerlijk om even te doen na een lange dag werken.
Deze foto plaatste ik op Instagram op 1 november. Ik word hier vrolijk van.
Mijn collega Tessa en ik hadden even een brainstormsessie tijdens het werk.
En toen we na een lange dag naar huis liepen, kregen we als cadeautje een prachtige zonnetje. Het zijn de kleine dingen.
Eenmaal thuis lag er post van uitgeverij Boekerij: het nieuwe boek van Hendrik Groen. Een nieuw verhaal met een nieuw hoofdpersonage. Ik ben erg benieuwd.
Samen Het perfecte plaatje kijken. Hoe kouder het buiten wordt, hoe meer ze bij me komt liggen. Ik ben dol op de winter =).
Omdat ik op vrijdag de hele dag op school moest werken, mocht ik donderdagmiddag lekker thuiswerken. Gezellig met poes.
Het weekend begon met een etentje bij De Watertoren in Steenbergen met lieve vrienden.
Weekend en tijd om Animal Crossing te spelen. Op 4 november kwam er een grote update uit en op 5 november een uitbreidingspakket. Er is weer genoeg te beleven op mijn eilandje.
Herfst!
We hebben iets nieuws in huis: een ouderwetse driewieler. Mike had deze driewieler al een tijdje op het oog en nu staat hij bij ons in huis. Leuk! Hij lijkt op de foto een beetje scheef te staan, maar dat staat ie niet hoor...
We sluiten de week af met eten. In de herfstvakantie had ik al beloofd om een nacho ovenschotel te maken, maar dat kwam er toen niet van. Nu is het wel gelukt, zoals je ziet.

Dit was De week in foto’s #68. Het was een rustig weekje met een rustig weekend. Ook wel eens fijn.

Komende week wordt het een stuk drukker, want de voorlichtingsavonden gaan weer van start op school.Ook het weekend staat bomvol leuke afspraken, dus we gaan er weer een fijne week van maken.

Jij ook? Geniet er in ieder geval van.

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.