Drie boeken die ik graag nog een keer wil lezen

Sommige boeken blijven in je hoofd zitten en eigenlijk zou je ze nog een keertje willen lezen. Omdat er per week zoveel interessante boeken uitkomen, neem ik de tijd niet om een boek te herlezen. Eigenlijk heel jammer, want ik denk dat het juist heel leuk is om een boek nog eens te lezen. Vandaag deel ik drie boeken die ik graag nog een keer wil lezen en de bedoeling is dat ik hier in 2022 ook echt tijd voor ga maken. 

P.S. Ik hou van je - Cecelia Ahern

Als iemand aan mij vraagt wat mijn lievelingsboek is dan roep ik al snel P.S. Ik hou van je van Cecelia Ahern. Toch twijfel ik er steeds meer aan, omdat ik dit boek meer dan tien jaar geleden gelezen heb. Ik vond het toen een prachtig boek, maar of het nu nog steeds het allermooiste boek ter wereld is? Tijd om het weer eens opnieuw te lezen.

Master Your Mindset - Michael Pilarczyk

Master Your Mindset is het afgelopen jaar al meerdere keren voorbij gekomen, want het is een van mijn favoriete boeken van 2021.

Master Your Mindset is een heel ander boek dan alle andere boeken die ik lees. Het boek valt namelijk onder de kop psychologische boeken. Ik lees eigenlijk nooit dit soort boeken, maar dit boek werd aangeraden door een vriendin dus ik gaf het een kans. Toen ik eenmaal begon met lezen, kon ik niet meer stoppen. Dit boek heeft mij veel goede inzichten gegeven en ik wil het nog eens helemaal in me opnemen. Zeker een aanrader!

Mijn recensie van dit boek lees je hier!

Ik hou van New York - Lindsey Kelk

Zoals je misschien wel weet, ben ik dol op feelgoodboeken. Ik hoop dat je ooit in aanraking bent gekomen met de Ik hou van-serie van Lindsey Kelk, want haar feelgoods zijn ontzettend leuk om te lezen. 

Natuurlijk ben ik dol op New York, maar dat is niet per se de reden dat ik deze serie van Lindsey Kelk zo leuk vind. Haar schrijfstijl en haar humor zorgen ervoor dat deze boeken zo goed zijn. Het is al veel te lang geleden dat ik deze serie gelezen heb, dus het wordt tijd om ze weer eens uit de boekenkast te trekken. 

Het enige minpuntje is dat haar laatste boeken niet meer vertaald worden naar het Nederlands… #stom!

Ik kan zo nog een aantal boeken opnoemen die ik graag nog eens zou willen lezen, maar deze drie boeken staan bovenaan mijn lijstje.

Geniet van je dag vandaag. 

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.