De week in foto’s #70

Deze De week in foto’s #70 maak ik terwijl ik op de achtergrond naar de nieuwe cd van Adele luister. Wat een genot. 

Afgelopen week was niet mijn beste week van het jaar. Ik zit mezelf een beetje in de weg, dus ik probeer lekker mijn gemak te houden. Het was daarom ook een rustig weekje. Komende week zal het wel beter gaan, want vrijdag ben ik  jarig =). Laten we eerst gaan kijken naar de afgelopen dagen.

Zoals elke zondag word ik weer geholpen door Schaappie. Ze vindt het zo gezellig als we de hokken komen schoonmaken dat ze van blijdschap in de emmer gaat zitten.
Echt, ze zijn allemaal te lief. Ik kan heel De week in foto's wel vullen met foto's van de diertjes.
Waarom ik stopte met de Curly Girl Methode
Mijn krullen zijn terug van weggeweest en ze zitten hier nog eens goed ook. Leuk! Klik op de foto als je wilt weten waarom ik weer begonnen ben met de Curly Girl Methode.
Zoals je misschien al zag aan de vorige foto was het weer tijd voor Formule 1. We gingen het vorige week bij mijn ouders kijken en Luna zat er ook helemaal klaar voor.
Van mijn collega kreeg ik een super leuk cadeautje: New York Lego. Helemaal verrast en erg toepasselijk =).
Op dinsdag hadden we studiedag, maar vanwege Corona werd het een digitale dag. Lekker een dagje thuis vind ik helemaal niet zo erg.
De lunch die eigenlijk voor de studiedag geregeld was, kwam alsnog op woensdag. Het ziet er misschien niet zo uit, maar ik vond het erg lekker.
Mama en ik hebben dezelfde nagelkleur genomen. Daar moest een foto van genomen worden natuurlijk.
Favorieten november 2021 - Adele
Eindelijk was het vrijdag zo ver: het nieuwe album van Adele kwam uit. Ondertussen heb ik het album al zeker 15 keer afgespeeld en ik ben groot fan. Mijn favoriet? Ik denk My Little Love.
Vrijdagmiddag had ik al zoveel gedaan dat ik het wel eens tijd vond voor een moment voor mezelf. Ik heb twee uur in bad gelegen. Zo fijn soms.
's Avonds hebben Mike en ik lekker Poké Bowl gemaakt en gegeten. Yum!
De herfst is zo mooi. Zelfs in onze eigen tuin vind ik soms bijzondere dingen.
Daar zijn ze weer! Op zaterdagochtend heb ik de hokken van de diertjes alvast schoongemaakt en heb ik ze verwend met worteltjes.
De rest van de dag heb ik lekker mijn gemak gehouden. Ik heb deze blog geschreven, Animal Crossing gespeeld en de kwalificatie van de Formule 1 gekeken. Een fijne zaterdag dus.

Dit was De week in foto’s #70. Niet echt een drukke week, maar dat had ik ook wel even nodig.

Komende week is de leukste week van het jaar, want vrijdag ben ik jarig. Ik heb er nu al zoveel zin in, terwijl ik het amper vier. Zo gaat het elk jaar. Zaterdag mag ik weer naar Utrecht voor mijn tweede les bij de Schrijversacademie. Daar kijk ik ook erg naar uit. 

Maak er een mooie week van en blijf positief in deze lastige tijd. Er komen betere tijden aan.

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com.  Mijn naam is Ilona en ik blog ondertussen alweer drie jaar. Ik ben begonnen met een blog over boeken, maar tegenwoordig schrijf ik over alles wat ik graag met je wil delen (en dat is stiekem best veel). Veel lees- en kijkplezier!

Liefs!

Samenwerken?

Ben jij op zoek naar een leuke samenwerking? Stuur een mailtje naar samenwerken@gewooniloon.com en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Advertentie
Sint 2023Sint 2023
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.