De week in foto’s #74

Wat een week hebben we achter de rug zeg. Max Verstappen werd wereldkampioen in de Formule 1 en Nederland ging weer in een harde lockdown. En hoe zit het met onze vakantie naar New York? Je leest het in De week in foto’s #74.

Op zondagochtend hoefde ik de hokken van de diertjes niet schoon te maken, want dat had Mike al gedaan. Het was wel tijd om te kroelen, alleen Panda had er weinig zin in.
Poetsen! Ik was zo zenuwachtig voor de laatste race van het jaar dat ik mezelf maar een beetje bezig moest houden.
Wat was het een bizarre race! Heb je gekeken? Er is geschiedenis geschreven: Max Verstappen is de eerste Nederlander ooit die wereldkampioen is geworden in de Formule 1. Held! Wat een held!
'Sometimes miracles happen!'
Zelfs Luna was na de race moe en moest even een dutje doen.
Sushi, gewoon omdat het feest was.
Op maandag ben ik in mijn Red Bull shirt naar mijn werk gegaan. Iedereen mag weten hoe trots ik ben.
Ook ons weekoverzicht op het werk was geheel in de stijl van Max Verstappen. (Jaja, ik stop al =). )
Op donderdagavond moest Luna naar de dierenarts. Mike en ik hadden weer twee bultjes ontdekt en vertrouwden het niet helemaal. De dierenarts ook niet, dus hij heeft twee biopten afgenomen. Nu moeten we even afwachten.
Dit is altijd fijn nieuws. Iedereen om mij heen leek positief getest te worden, dus ik werd een beetje panisch. Voor de zeker maar even langs de GGD.
Zoals altijd bij kapper heb ik gezelschap van deze kroel.
Post! Van vrienden kregen wij een kaartje met een stekje van een kerstboom. Wat een onwijs lief gebaar en hoe leuk ook. Ik ben benieuwd hoe ver ik hiermee kom. Nieuwsgierig? Klik op de foto voor meer informatie.
Wandelen met Luna in de regen. Het weer was op zaterdag een beetje te vergelijken met mijn humeur, omdat er weer een persconferentie op de planning stond. Ik zag onze vakantie al helemaal in duigen vallen.
Snel maar even naar de stad gegaan om kerstcadeautjes te kopen. We hebben lootjes getrokken voor eerste kerstdag.

Dit was De week in foto’s #74 en zoals je ziet was het een week die alle kanten op ging. 

We zitten weer in een lockdown en alles gaat weer op slot in Nederland. Ook de scholen helaas. Onze leerlingen kunnen niet meer…

New York lijkt nog steeds door te kunnen gaan, maar er kan nog van alles gebeuren. Ik ben erg benieuwd. Ik heb er heel veel zin in, maar durf nog steeds niet echt enthousiast te zijn. We gaan het zien. 

Ondanks alles wens ik je toch een fijne week toe. Blijf gezond!

Liefs!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com.  Mijn naam is Ilona en ik blog ondertussen alweer drie jaar. Ik ben begonnen met een blog over boeken, maar tegenwoordig schrijf ik over alles wat ik graag met je wil delen (en dat is stiekem best veel). Veel lees- en kijkplezier!

Liefs!

Samenwerken?

Ben jij op zoek naar een leuke samenwerking? Stuur een mailtje naar samenwerken@gewooniloon.com en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Advertentie
Mode 2023Mode 2023
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.