De week in foto’s #75

Vrolijk kerstfeest! Het is vandaag tweede kerstdag en terwijl jij deze De week in foto’s #75 leest, zit ik in het vliegtuig richting New York (althans, dat is in ieder geval de bedoeling). Ik hoop dat je een fijne kerstavond en eerste kerstdag hebt gehad en dat ook vandaag een prachtige dag mag worden. 

Afgelopen week was een zenuwachtige week, omdat het steeds maar spannend bleef of we op vakantie konden gaan of niet. Ook was het een saaie week, omdat heel Nederland weer in lockdown ging. Net zoals iedereen ben ik er ook wel klaar mee. Kijk je mee naar De week in foto’s #75?

Ja hoor, het was weer zover. Laarzen aan, konijntjes kroelen en poep ruimen. De fijnste manier om de zondag te starten (en dat is niet eens sarcastisch bedoeld).
Ook was het weer tijd om aan de slag te gaan voor de Schrijversacademie. Als redacteur moet je met uitgeefideeën kunnen komen, dus hier begon mijn zoektocht. Wat een leuke opdracht!
Samen met Luna heb ik de finale van Expeditie Robinson gekeken. Wat was het weer spannend.
Leuk zo, kerstversieringen in de aula terwijl er geen leerlingen komen #lockdown. Ik hoop dat we na de kerstvakantie gewoon weer open mogen gaan.
Dinsdag en woensdag waren de twee mooiste dagen van de week. Flink koud en een prachtig zonnetje. Als je aan mij vraagt hoe mijn perfecte dag eruit ziet dan kies ik voor dit soort dagen. Het liefst met ijs op de sloot, zodat ik kan gaan schaatsen. Deze foto maakte ik 's ochtends vroeg.
Op dinsdagavond gaf president Biden een persconferentie en ik was heel erg benieuwd wat zijn boodschap zou zijn. Gelukkig zei hij niets over reizen, dus we kunnen nog steeds naar New York!
Slecht nieuws over ons meisje op woensdag. De dierenarts vertelde ons dat de twee bultjes toch kankercellen bevatten en ze moet weer geopereerd worden. Enorm verdrietig, maar we gaan er vol goede moed mee aan de slag. Ze heeft nu eerst antibiotica en over twee weken moeten we terug en horen we meer.
Kuikentjes op school. Kijk nou hoe lief dit weer is. Ik mag alleen geen diertjes meer mee naar huis nemen, dus het bleef bij knuffelen.
De laatste werkdag van het jaar stond weer in het teken van een verbouwing. Ik zit weer terug op mijn eigen kantoor, maar ik kan gelukkig altijd iemand uitnodigen om er gezellig bij te komen zitten.
Daar ligt mijn lege koffer. De vrijdag stond in het teken van inpakken, spulletjes bij elkaar zoeken en wassen. Het lijkt nu toch echt wel te gaan gebeuren.
Vrolijk kerstfeest! Onderweg naar mijn ouders om deze eerste kerstdag te vieren.
Ouderwets gourmetten hoort daar bij natuurlijk.
En rond 20:00u werd de dag wat minder gezellig. 15 uur voor onze vlucht naar New York kregen we een melding dat onze vlucht geannuleerd was. Balen!

Uiteindelijk hebben we na drie uur bellen, twitteren en zoeken, onze vlucht om kunnen boeken. We vliegen toch naar New York, via Manchester. Hopelijk gaat de reis nu voorspoedig.

Dit was de laatste De week in foto’s van dit jaar, want volgende week zitten we alweer in 2022. Maak er een mooie week van. Geniet! 

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com.  Mijn naam is Ilona en ik blog ondertussen alweer drie jaar. Ik ben begonnen met een blog over boeken, maar tegenwoordig schrijf ik over alles wat ik graag met je wil delen (en dat is stiekem best veel). Veel lees- en kijkplezier!

Liefs!

Samenwerken?

Ben jij op zoek naar een leuke samenwerking? Stuur een mailtje naar samenwerken@gewooniloon.com en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Advertentie
Mode 2023Mode 2023
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.